World War Z - Türkçe Dublaj Fragman

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[video=youtube;qS9925s7Dj4]http://www.youtube.com/watch?v=qS9925s7Dj4[/video]

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Umarım güzel olur.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
arkadaş ben bu filmi sinemada çıktığı gün izlerim. :)

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Dublajdan bir kez daha nefret ettim:)

izleriz.
Burdaki dublaj sadece göstermelik ben bu sesleri hiç bir filmde duymadım belirsiz kişiler tarafından oluşturulmuş diğer oyuncuları ve Brad Pitt'i bu sesler canlandırmıyor dublajı çekildiğinde çok farklı olacaktır.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Ne kadar çok farklı olabilir ki? :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Burdaki dublaj sadece göstermelik ben bu sesleri hiç bir filmde duymadım belirsiz kişiler tarafından oluşturulmuş diğer oyuncuları ve Brad Pitt'i bu sesler canlandırmıyor dublajı çekildiğinde çok farklı olacaktır.

yüzüklerin efendisi filminin dublajlı halini izlediyseniz bu dublajdaki sesleri de duymuşsunuz demektir.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
o değil de, ben Brad Pitt'in bu tarz bir filme uygun karakter olduğu konusunda kuşkuluyum. daha doğrusu, bu türde bir filmin, Brad Pitt'e uygun olduğu konusunda. fragmanda bile "benim ne işim var burada" der gibi bir görüntüsü var. :)

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
bu filmin başarılı olacagini sanmıyorum
Nedense artik :)

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
biraz "2012", biraz "28 gün sonra", biraz "Dünyalar savaşı" ortaya karışık bir şeye benziyor. (Fragmanından bahsediyorum)

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
türkçe dublajı çabuk çıkar inşallah.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
brad pitin alışık olmadığımız bir sesi düblajı beğenmedim

eddie dean

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Daha şimdiden yazıyorum. Bu filme zombili diyeni pataklarım. Öyle zombi mi olurmuş... :@ Yönetmenin idolü Özcan Deniz galiba. Im Legend çakması gibi.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Daha şimdiden yazıyorum. Bu filme zombili diyeni pataklarım. Öyle zombi mi olurmuş... :@ Yönetmenin idolü Özcan Deniz galiba. Im Legend çakması gibi.

Evet bu kadar hızlı ve güçlü zombiyi hiç görmedim.:D

Ben Efsaneyim'deki mutantlara benziyorlar.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
dublajdan çok simultane tercüme gibi olmuş. izlerken aklıma uydudaki gürcü tvleri geldi. :D

Catalak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;HcwTxRuq-uk]http://www.youtube.com/watch?v=HcwTxRuq-uk[/video]

Gerry Lane iki kızı ve sevgili eşiyle mutlu bir hayat sürdüren bir aile babasıdır. Bir gün arabaları trafikte sıkıştığında her zamankinden farklı olarak yolunda gitmeyen bir şeylerin olduğunu fark ederler. Tehlike hızla yaklaşmaktadır... Ailesini güvenli bir bölgeye yerleştiren Gerry, ikiye ayrılan dünyayı kurtarmak için zamana karşı yarışacaktır.
Brad Pitt'in hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği film, insanlar ve zombiler arasında yaşanan sıra dışı bir savaşı odağına alıyor. Film Max Brooks'un aynı adlı kitabından uyarlandı.

Filmin çıkmasına daha çok var ama benim beklentilerim yüksek şimdiden.Kaçış sahneleri falan Resident Evil'i hatırlattı.Şimdiden kanım ısındı filme :D

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bu filmle ilgili kaçıncı konu! sayın mod bi düzenleme yapıp konuları birleştirse bi dünya World War Z konusu oldu...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bende diyorum neden "z" ?
Zeytinburnu'nun "z" si o :D

Bu kalabalık bi orada var çünkü. Metrobüs , tramvay ve metrodan dolayı ahahahaha:D
Allahaşkına biraz efekt versen metrobüsten inip tramvaya, metrodan metrobüse koşanlar filan aynı sahne :D

Catalak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanlız filmin müziği beni benden aldı. :D daaaaaattttt datttttttttt dattttttttt :D