PetyrBaelish
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
[video=youtube;qS9925s7Dj4]http://www.youtube.com/watch?v=qS9925s7Dj4[/video]
2:04 benim sahnem...
Burdaki dublaj sadece göstermelik ben bu sesleri hiç bir filmde duymadım belirsiz kişiler tarafından oluşturulmuş diğer oyuncuları ve Brad Pitt'i bu sesler canlandırmıyor dublajı çekildiğinde çok farklı olacaktır.Dublajdan bir kez daha nefret ettim
izleriz.
Burdaki dublaj sadece göstermelik ben bu sesleri hiç bir filmde duymadım belirsiz kişiler tarafından oluşturulmuş diğer oyuncuları ve Brad Pitt'i bu sesler canlandırmıyor dublajı çekildiğinde çok farklı olacaktır.
Film izleme zevklerimiz arasında uçsuz bucaksız farklar olsada git yatNe kadar çok farklı olabilir ki?![]()
Daha şimdiden yazıyorum. Bu filme zombili diyeni pataklarım. Öyle zombi mi olurmuş...Yönetmenin idolü Özcan Deniz galiba. Im Legend çakması gibi.
O Inception'un müziği.Yanlız filmin müziği beni benden aldı.daaaaaattttt datttttttttt dattttttttt
![]()
Hadi be hiç dikkat etmemişim . İsmini biliyorsan söylede indirip dinlerim.O Inception'un müziği.![]()
Şaka ya. Onda da böyle dat dat müzik var da ondan öyle dedim.Hadi be hiç dikkat etmemişim . İsmini biliyorsan söylede indirip dinlerim.![]()