World of Tanks BLİTZ

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aranızda WOTB oynayan vardır diye düşüyorum.Eğer varsa kullanıcı adım ram_13_7_ram is7 st1 tiger 2 (yakinda) tiger 1 t29 isu152 jp pz 4 ve t150 im var. Takım olmak isteyen arkadaşlar beni eklesin.
Oyunu bilmeyenler için söylüyorum oyun harika grafikler zaten çok güzel. İlk başta 45 mb sonra o 45 i indirince 1.1 gb olması lazım ek dosya indiriyor. Hem ios da hem de androidde var. Bu oyun pc deki World of Tanks'ın android ve ios versiyonu. Windows phone da var mı bilmiyorum. En son 30 milyonluk bir indirilmeye sahipti.Ayrıca oyun sd karta da yüklenebiliniyor. O 1.1 gb lık ek dosyayı yüklerken size soruyor nereye yükleyeyim diye. Yaklaşık 4.3 gb olması lazim boş alan gerek. Oyun çok güzel. Herkese tavsiye ederim. Telefonunuz ya da tabletiniz kaldırır mı bilemiyorum.İyi bir telefon ya da tabletiniz varsa kaldırır bence. Oynayan arkadaşlar eklerse sevinirim[emoji4]
Saygılar. Şimdiden iyi oyunlar.

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben oynuyorum hesap adım AtiReadon bide ikizimin var KargaBurak96 onun adıda. Şuan İs8 vs seviye 9 tanklar var İs8 hariç geri kalanını sattım. Neden diye sorarsan oyun rus oyunu adamlar öyle bir torpillemiş ki kendini 2. dünya savaşının en korkulan tankları bunlar alman tankı oluyor hepsi çerez gibi topları yetersiz tanklar. Avlamakta zorlanmazsın. O yüzden gerçek aşırı hantal olan oyunda roket gibi giden İs7 tek mantıklı tank. Bide oyunu bi kaç aydır oynamıyorum ve yeni yükledim şuan.

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyun onca zaman geçmesine rağmen 2 adım ilerleyip 10 adım geriliyor. Bide şu oyuna simülasyon War Thunder a arcade diyenler varya. Simülasyon gerçekle bir ve gelecekte geçmiyorsa uydurma şeyler barındırmaz. Ama oyunun yarısı uydurma tank ve silah üzerine kurulu. Bunlar doğru. Oynama sebebim evde internet yok PS3 te GTA5 sarmadı internet olsa BF alırdım ama GT5 almayı düşünenler için söylüyom oyun kesinlikle 100 lira 200 lira vermeye değmiyor. O internette anlatılan her şey yalan. Telefon internetiyle anca bu oyun oynanıyor ve hakkını mobilde yememek lazım. Telefinda oynaya bileçeğiniz en iyi oyun.

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ama PC ve konsolda çöp. Oynayacaksan War Thunder, BF, A.R.M.A oynanır. Gta 5 için söylüyorum harita Sa dan daha küçük. Hatta harita baya küçük açık dünya için. Şu etrafta çıkan random görevler banka araçları ise sınırlı sadece belli yerlerde rastgele zamanlarda çıkıyor kimisinin zamanıda belli. Oyun şöyle vaat edilen Bugatti çıkan Şahin.