Wordpress Ücretsiz Backlink Kazanma Eklentisi

Bu konuyu okuyanlar

medya724

Öğrenci
Katılım
13 Ağustos 2012
Mesajlar
55
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Bir site kurduğumuzda ve faaliyete geçirdiğimizde, sitemizin insanlar tarafından sıkça ziyaret edilmesini ve paylaştığımız içeriklerin binlerce insana ulaşmasını isteriz her zaman için. Bunu başarabilmenin de birçok aşamasının olduğunu hepimiz biliriz. Bu aşamalardan en önemlileri sitemizin seo uyumlu olması ve arama motorlarında üst sıralara çıkabilmesi için sağlam backlinklerinin bulunmasıdır. Her ne kadar bazı webmasterlar tarafından backlinklerin eskisi kadar etkisinin olmadığı, sadece belirli sitelerden alınacak backlinklerin ön plana çıkacağından önemli olduğu söylensede sitemizin backlink sayısı arttıkça google gibi arama motorlarının ilgisini daha çok çekeceği aşikar. Bu yüzden bugün wordpress sitemizde rahatlıkla kullanabileceğimiz ücretsiz backlink eklentisinden ve bu eklentisin ne şekilde sitemize kurulabileceğinden bahsedeceğim. Belki bu sistem daha önceden anlatılmış olabilir fakat wordpress eklentisi olarak nasıl kullanılacağının anlatılmadığını düşünüyorum.

Eklentiyi kurabilmek için öncelikle bu linke tıklıyoruz. Burada “Sign up” yazan kısımda sırasıyla e-mail adresimizi, istediğimiz şifremizi ve en son boşluğu da ilk isim olarak kullanmak istediğimiz herhangi bir isim yazıyoruz. Daha sonra “Create an account” kısmını tıklıyoruz. e-mail adresinizi mutlaka doğru olarak yazın çünkü şifrenizi unuttuğunuzda veya iletişime geçmek istediğinizde mutlaka ihtiyacınız olacak. “Create an account” kısmını tıkladıktan sonra açılacak sayfada birinci boşluğa site adresinizi “www.siteadiniz.com” örneğinde olduğu gibi yazın. İkinci kısımda kategorilerden sitenizle ilgili olanı seçin. İlgili kategorilerden sitenize uyan yoksa “other”ı seçebilirsiniz. Bir alttaki boşlukta site dilinizi soruyor oradan da “Turkish” seçeneğini seçin. En alt kısımda da sitenizle ilgili birkaç anahtar kelime yazın. Daha sonra “Next step” i tıklayın. Şİmdi “website engine” yazan kısımda sitenizin wordpress olduğunu varsayarak bu kısımda “WordPress 2.8 or newer”ı seçiyoruz. Seçer seçmez alt kısımda birkaç bölüm birden açılıyor. Bu kısımlardan 1nci kısımda “Download zip” i tıklıyoruz. Sitenize özel zip dosyasını indirip bu zip dosyasını extract yapıyoruz. İçinden çıkan klasörü olduğu gibi, yani dosyaları klasör halinde kullandığınız ftp programı ile (cuteftp veya filezilaa) wp-content/plugins in altına atıyoruz. Bu işlemi bitirdikten sonra websitemizin wp-content/plugins içersinde bulunan eklenti klasörümüzü tıklayarak içindeki dosyaları görüyoruz. Bu dosyalardan “vr_init_de8c9c.php”yi sağ tıklayıp genelde en altta bulunan dosya izinleri,veya dosya özelliklerini seçip sayısal değerini 644, “de8c9ce162da7ca5107bd01.php” dosyasını sağ tıklayıp dosya izinlerini seçip sayısal değerini 666 yapıyoruz ve en son olarak da “033d97de31a14a32658e605.txt” dosyasına sağ tıklayıp dosya izinlerini seçip yine sayısal değerini 666 yapıyoruz.

Yukarıdaki işlemleri bitirdikten sonra wordpress admin panelimizden yüklü eklentileri tıklayıp ilgili eklentimizi bulup etkinleştiriyoruz. Ve en son “Görünüm” kısmından bileşenleri tıklayarak eklentimizi websitemizin istediğimiz yerinde (sidebar,footer,header) widget,bileşen olarak atabiliyoruz. Artık backlink programımız sitemize yüklenmiş durumda. Tekrar ilgili eklenti sayfamıza geri dönüp “Finish” i tıklıyoruz. Sitemize başarıyla eklentimizi kurduysak eğer, bir sonraki ve en son adım olan “ads dsiplay settings” kısmına geçiyoruz. Bu kısımda sitenizde kredi kazanabilmeniz için yayınlayacağınız reklamların nasıl gözükmesini istediğinizi planlıyorsunuz. Ne kadar çok link yayınlarsanız o kadar fazla kredi kazanacağınızı unutmayın. Özellikle sitenizde “sidebar”da bu eklentiyi kullanacaksanız tavsiyem 10 adet alt alta “text link ads” eklemeyi seçin. Ve sidebarınız örneğin beyazsa, beyaza çok yakın bir link rengi seçerseniz linkler sitenizde belli bile olmaz. Sitenize eklenecek linklerin nasıl görüneceğini görmek istiyorsanız “Ads display settings” sayfasının en alt kısmında bulunan “See the LIVE PREVIEW” kısmını tıklayın, yeni açılan pencerede linklerin nasıl göründüğünü görün, dilerseniz renk ayarlamanızı tekrar gözden geçirin ve kesin olarak karar verdiğinizde de “UPDATE THE WEBSITE” kısmını tıklayın. Unutmayın, bu sistemde önemli olan linklerin sitenizde görünmesi değil sitenizde yer alması. Bu işlemi de yaptıktan sonra eklentiniz aktif olmuş oluyor. 1-2 gün içerisinde linkler sitenize yerleşiyor ve sizde kredi kazanmaya başlıyorsunuz.

Kazandığınız kredileri kendi sitenize backlink kazanmak için kullanacaksınız. Bunu yapabilmeniz için de ilgili sitenin üst kısmında “Manage ads” yazan yeri tıklıyorsunuz. Burada “New ad” kısmından “Text Link” i seçiyoruz. İlk boşluğa “Anchor Text” dediğimiz, hangi anahtar kelimede yükselmek istiyorsanız o kelimeyi yazıyorsunuz. Onun altındaki boşluğa sitenizle ilgili anahtar kelimenin anlamını yazıp, en alt kısma da direkt olarak sitenizin ana sayfasının linkini veya ilgili anahtar kelimenin bulunduğu adresi yazıyorsunuz. Bu kısım bitince, hemen sağındaki kısımda “Language” kısmından “Turkish”i, “Category” kısmından ilgili kategoriyi ve en son da “Daily Limit” kısmında günlük limitte kaç tane backlink olmasını istiyorsanız yazıyorsunuz, benim tavsiyem “5″ olması. En sağda “Publish on” kısmı “standard class” olarak seçili kalsın. En alt kısımda da reklam grubunuzu soruyor. İlk kez oluşturacağınız için o kısımda “Add new group” seçip grubunuzun ismini yazıyorsunuz. Bu site isminiz veya istediğiniz herhangi bir isim olabailir. Bundan sonra siteniz için ekleyeceğiniz her yeni backlink için bu grubu seçmeyi unutmayın. Backlink reklamınızı oluşturduktan sonra en altta “Save” i tıklıyoruz. Artık siteniz için backlink reklamınız hazır. Bu reklamları dilediğiniz kadar arttırabilirsiniz. Sitenize yerleştirdiğiniz linklerden alacağınız krediler eklenti sayfanızda gözüktükçe bu krediler otomatik olarak sizin eklediğiniz kendi site backlinklerinize eklenecek. Böylece gün geçtikçe onlarca, yüzlerce ve binlerce backlinki ücretsiz olarak kazanmış olacaksınız.
Eklentinin kurulumu çok basit ve gerçekten faydası çok fazla, bunu kullanmaya başladıktan bir süre sonra istediğiniz anahtar kelimelerinizdeki yükselişlerden farkedeceksiniz. Ben eklentinin anlatımını en ince ayrıntısına kadar yapmaya çalıştım. Tabiki herzamanki gibi bu eklentiyi kullanıp kullanmamak tamamen sizin tercihiniz. Herkese bol backlinkli siteler.



Kaynak Site
 

lutfu1996

Öğrenci
Katılım
10 Ağustos 2012
Mesajlar
24
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Teşekkürler. Kurdum şu an sitede görünürde hiç bişey yok .status: pending yazıyo askıdaymış ne kadar zamana gelir bi bilgin var mı ?
 

medya724

Öğrenci
Katılım
13 Ağustos 2012
Mesajlar
55
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Teşekkürler. Kurdum şu an sitede görünürde hiç bişey yok .status: pending yazıyo askıdaymış ne kadar zamana gelir bi bilgin var mı ?
sitende linklerin belirmesi 2-3 gününü alır.linklerin gözükmeye başladıktan sonrada kredi kazanmaya başlarsın.bu bekleme esnasında kendi siten için backlink reklamını da hazır etki onun bekleme süresi de bu arada geçmiş olsun.
 
Üst