Wordpress Sorun var Acil Hayrına Baksın

Burak04

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar çok sıkıntı yaşadığım kafayı yiyeceğim bir konuyla alakali çok acil yardımlarınızı bekliyorum.

Wordpress admin panelimde tıpkı yazı editörü gibi temaya bağlı bir xxx menüsü mevcut fakat xxx menüsünde etiket kısmı yoktu.fonksiyon.php den tag kodunu ekledim xxx menüsünde etiket göründü fakat bu kez xxx menüsüne bagli yazı yayinladigimda yayınlanan sayfa içerisinde Etiketler gorunmemeye başladı.

Daha sonra single_xxx.php adlı dosyadan tag kısmının gorunecek kodu ekledim. Bu kez yazı içerisinde Etiketler görünmeye başladı.

Asıl sorunum ve çözemedigim kısım etikete tiklandiginda o etiket e ait tüm içerikler görünmesi gerekirken tıklandığında It seems we can’t **** what you’re looking for. Perhaps searching can help. Hatası alıyorum hatasını veriyor içerik bulunamiyor sekinde uyarı veriyor .

Not: wordpress e ait yazı Editörün De sıkıntı yok Etiketler normal şekilde çalışıyor ve tıklandığında acıyor.Sadece wp admin deki xxx adli menüye eklediğim etikette bu sorunu yasiyorum

Arkadaşlar yardımlarınızi bekliyorum. Gerçekten yardım edecek arkadaş için simdiden teşekkür ederim.

Hata: It seems we can’t **** what you’re looking for. Perhaps searching can help. Hatası alıyorum Bu şekilde