Wordpress Slideshow eklentileri ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vegaturk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Hayatımın hatasını yaparak web siteme Joomla yerine Wordpress kurdum şuan Wp 3.0.1 versiyonun kullanıyorum nexgen benzeri slideshow eklentilerinden bazılarını denedim ancak yeni versiyon uyumlulk sorunularını aşamadım aranızda wp 3.0.1 sürümünü kulllanıpta sitesinde slideshow eklentisi çalıştırabilmiş arkadaşlar var mı varsa o eklentiyi önerirse sevinirim...

Not : Yakın zamanda istanbul yolcusu olduğum için sitemi alaşağı etmek istemiyorum elimde 400 e yakın portfolyomda kullanacağım çalışmalar var siteye normal konu gibi fotoları koyduğumda berbat görünüyor o yüzden iyi bir eklentiye ihtiyacım var.

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
link 1 burada çeşitli portfolio pluginleri var arasından bak beğendiğin çıkabilir,
link 2
buna da bak belki hoşuna gider...

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117

Adı üstünde manşet eklentisi yani haber vs sitelerde kullanılan bir eklenti... Bu eklentiyi her sayfa içlerine farklı farklı uygulayabilirsem işe yarayabilir ancak denemek zaman alır gibi :) Sağol boş zamanımda deneyeceğim:clover:
Bu tip birşey mi aradığın ?

PCH Malibu Estate

İstediğim bu türde bir şey yanlız bu tema bana bunun plugin olanı lazım :)

link 1 burada çeşitli portfolio pluginleri var arasından bak beğendiğin çıkabilir,
link 2
buna da bak belki hoşuna gider...
link 1 deki Nextgen galery adı üstünde galeri eklentisi olduğu için beklentimi karşılamıyor Featured Content Gallery ise Wp 3.0.1 de çalıştıramadım Link 2 deki Wp portfolio ilgimi çekti siteme entegre etmeye çalışacağım umarım işe yarar
Teşekkürler yardımların için :clover:

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
link 1 deki Nextgen galery adı üstünde galeri eklentisi olduğu için beklentimi karşılamıyor Featured Content Gallery ise Wp 3.0.1 de çalıştıramadım Link 2 deki Wp portfolio ilgimi çekti siteme entegre etmeye çalışacağım umarım işe yarar
Teşekkürler yardımların için :clover:

rica ederim inş işine yarar

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Malesef arkadaşlar Wp portfolio siteme entegre edemedim.