Wordpress sitem çok yavaş açılıyor

omerkarahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sitem çok yavaş açılıyor nedeni nedir acaba sitemde kullandığım bir javascript yada çok büyük dosya yok

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Hosting firmanızdan kaynaklı olabilir

omerkarahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wordpress paneli çok hızlı ama sitenin kendisi çok yavaş dolayısıyla sitede var bişeyler

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Temanızı değiştiriniz.

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Sebebi yok. Çünkü hangi eklentileri kullandığınızı, hangi temayı kullandığınızı yazmamışsınız. Doğal olarak ta size temanızı değiştirin demek kalıyor. Sebebi yok kaldır işte o temayı. Ya da adam akıllı hangi eklentiler var onları yaz. Sunucundan kaynaklanabilir. Kullandığın sayaçtan kaynaklanabilir, Herhangi rastgele bir eklentiden kaynaklanabilir.

Hayretsiniz gerçekten.

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Eğer panelde gezerken bir sıkıntı yok ise, kullandığın eklentilerden veya temadan kaynaklı bir sıkıntı var demektir.

gamzeyarimay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar, yazınızı okudum faydalı buldum. benim sorum şu:
web sitesini wordpress olarak kurdum yapıyorum. ama aşırı yavaş. her yaptığım site aşırı yavaş. daha wordpress kurulumu yaparken bile bekleyerek yapıyorum. hosting firmasıyla görüştüm cpu kullanımınızda ve hiçbirşeyde sorun yok dediler. sitenin temasında sorun vardır dediler ama tema yüklemedende yavaştı. bir haftadır çözüm bulamadım. yardımcı olurmusunuz
web site adresi: tr.lagosexpobuild.com
yalcinharasi.com

ayrıca admin panelimde aşırı yavaş. bana yardımcı olur musunuz... bu soruna çözüm bulmam şart :(

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
merhabalar, yazınızı okudum faydalı buldum. benim sorum şu:
web sitesini wordpress olarak kurdum yapıyorum. ama aşırı yavaş. her yaptığım site aşırı yavaş. daha wordpress kurulumu yaparken bile bekleyerek yapıyorum. hosting firmasıyla görüştüm cpu kullanımınızda ve hiçbirşeyde sorun yok dediler. sitenin temasında sorun vardır dediler ama tema yüklemedende yavaştı. bir haftadır çözüm bulamadım. yardımcı olurmusunuz
web site adresi: tr.lagosexpobuild.com
yalcinharasi.com

ayrıca admin panelimde aşırı yavaş. bana yardımcı olur musunuz... bu soruna çözüm bulmam şart :(

Sorunun sunucu kaynaklı + wordpress için windows yerine linux tabanlı bir sunucu öneririm. Ayrıca, kullandığın tema ve traffic analyzer eklentisi de fazla kaynak kullanıyor. İstatistik için statcounter veya google analytics kullanabilirsin.

cesurtarih

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sitenin DNS ayarlarını tr.cloudflare.com a yönlendir. Hem güvenlik sağlamış olursun hem hız kazanmış olursun.

bydorm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.citykent.com/ Arkadaslar benım hem wordpres admın panellım ve ANa sayfam cok yavaş açılmakta..
Isım tescıl Hostıng fırmam 3 kez oldu sıfırladım herseyı gene yavaş açılıyor

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
http://www.citykent.com/ Arkadaslar benım hem wordpres admın panellım ve ANa sayfam cok yavaş açılmakta..
Isım tescıl Hostıng fırmam 3 kez oldu sıfırladım herseyı gene yavaş açılıyor

Öncelikle sunucun çok geç yanıt veriyor. Kıbrıs yerine Türk lokasyonlu iyi bir sunucu edinmeni öneririm. Ayrıca temanın öğeleri ve wp-polls eklentisi de çok fazla gecikmeye sebep oluyor. Bunların yerine muadili başka tema ve eklenti deneyebilirsin.

sekobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sunucu kaynaklı veya tema konusunda bir sıkıntı vardır