Arkadaşlar merhaba, kişisel blog için bir wordpress kurdum bilgisayarıma (localhost'a) Tema çok içime sindi, ancak temada küçük bir sorun diye düşündüğüm bir şey olduğunu fark ettim.Ancak daha sonra küçük sorun dediğim şeyin çok büyük sorun olduğunu anladım. Bu sorun hakkında yardımcı olabilecek WP'ci bir arkadaşımız yok mu ? Sitemi açmayı geciktiriyorum bu sorun yüzünden ve çoğu yerde de sorunun cevabını araştırdım 1 haftadır okumadığım yazı kalmadı. Bir çok arkadaşda baktı ancak çözemediler sorunu.
Şöyle anlatayım.
Öncelikle konu açıyorum Ana sayfada herhangi bir problem yok, konu sorunsuz görünüyor. Ancak devamını oku dediğimde sağ taraftaki kategoriler ve reklam alanlarım yok oluyor ve sadece yazı var ortada, sağı solu bomboş.
Sorunun daha iyi anlanması için print yaptım.
İlk print:
Bu da asıl sorunu oluşturan görüntü Bakın sağ tarafta hiç bir şey yok. Ne kategoriler ne reklamlar görünüyor :
Yardımlarınızı bekliyorum.
Şöyle anlatayım.
Öncelikle konu açıyorum Ana sayfada herhangi bir problem yok, konu sorunsuz görünüyor. Ancak devamını oku dediğimde sağ taraftaki kategoriler ve reklam alanlarım yok oluyor ve sadece yazı var ortada, sağı solu bomboş.
Sorunun daha iyi anlanması için print yaptım.
İlk print:

Bu da asıl sorunu oluşturan görüntü Bakın sağ tarafta hiç bir şey yok. Ne kategoriler ne reklamlar görünüyor :

Yardımlarınızı bekliyorum.