WordPress Menü Oluşturma

webmasteruva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler herkese, foruma ilk mesajımı yazıyorum.
Bir wordpress kullanıcısıyım. Sitemde uygulamak istediğim bir düşünce var fakat bir türlü bunu gerçekleştiremedim derdim şu;

Öncelikle deneyipte yapamadığım olaydan bahsedeyim. Sitemde bir kategori açıp kategorinin linkini kopyalayıp mesela link şu şekilde örneğin;(böyle bir site yok reklam olmasın diye uydurdum) www.siteminadı.com/category-kategori-adi. Bu kategoriye kolay ulaşılabilmesi için. headerda buna bir bağlantı verdim.
Bannerda mesela "Kategori adı" yazısı adında bir sayfa oluşturdum kategori linkiyle buraya yönlendirdim.

Ama 1.sorunum şu ki ben bu kategoriye atadığım yazıların anasayfada görünmesini istemiyorum. Sadece "Kategori adı" yazsısına tıklayan kişilerin görmesini istiyorum. 2. sorunum 1. sorunu halledebilirsem bir de şu sorunum var ben Matematik Konu anlatımı ekleyeceğim siteme. Kategorinin anasayfada görünmesini engelledikten sonra bu kategoride şöyle bir sayfa açmak istiyorum.

örneğin;
-----------------
9.Sınıf Matematik
----------------
Kümeler
Fonksiyon
Sayılar.

Burada kümeler,fonksiyon, sayılar kelimelerini linkleyip konu anlatımının başka bir sayfada açılmasını istiyorum. Bu şekilde karışıklığı önlemiş olacağım. Fikir var ama uygulayamıyorum Lütfen yardım edin bana

webmasteruva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkür ederim aradığım böyle birşeydi. Çok saolun.