Wordpress güvenlik uyarısı

murat3131

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar resimdeki temayı baska bi hostingte kullandım sorunsuz calısıyodu hata falan verimiyodu daha sonra kendı adına host ve domain aldım aynı temayı oraya aktırdım hata vermeye başladı hatada şöyle nasıl yok edicem bunu lutfen bi yardım edin

Warning: print_r() has been disabled for security reasons in /home/ulutekin/public_html/wp-content/themes/Hermes/plugins/shiba-media-library/shiba-mlib-parallel.php on line 177

Warning: print_r() has been disabled for security reasons in /home/ulutekin/public_html/wp-content/themes/Hermes/plugins/shiba-media-library/shiba-mlib-parallel.php on line 178

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/ulutekin/public_html/wp-content/themes/Hermes/plugins/shiba-media-library/shiba-mlib-parallel.php:177) in /home/ulutekin/public_html/wp-content/themes/Hermes/index.php on line 8

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/ulutekin/public_html/wp-content/themes/Hermes/plugins/shiba-media-library/shiba-mlib-parallel.php:177) in /home/ulutekin/public_html/wp-content/themes/Hermes/index.php on line 8

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
.....shiba-mlib-parallel.php dosyasının 177. satırında

.....shiba-mlib-parallel.php
dosyasının178. satırında

.....Hermes/index.php dosyasının8. satırında hata var diyor.

Eğer bu satırlarda bi hata göremiyorsan yada anlamam diyorsan,en sağlıklısı normal bi tema seç siteyi çalışır durumda bir gör. Varsayılan temayı aktifleştir. Daha sonra yukarda bahsettiğin temayı hostingden tamamen sil ve ana dosyaları tekrar hostinge at. Ancak değiştirilmemiş olsun, daha sonra siteye girip temanı aktif et ve gerekli düzenlemeleri yap. Düzelmesi gerekir.

murat3131

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dediklerini yaptım kardeşim wordpressi bile kaldırıp tekrar kurdum ama olmadı

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Dosyalar yazılabilir mi peki? 777 izni v.s

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Kullandığınız temanın adını öğrenme imkanımız var mıdır?

Bazı temalar mevcut wordpress sürümünü desteklemiyor da.

murat3131

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
onlarda tamam ben bunu başka bi hostta kullandım dneme amaclı sıkıntısız calıstı hiç bi sorun yoktu simdi başka bi hosta gecirdim bu hatayı verdi 2 gündür bunla ugrasıyorum

diger hostada aynı sürümü kullandım