atik posta
Asistan
En başta belirtmek istiyorum. Kesinlikle ücret belirtmedim. Bu işi kazanç amaçlı yapmıyorum. Amacım, sadece belirli bir seviyede yardım etmek. Çok da fazla bilgi sahibi değilim. Hiç bilmeyenlere, tecrübem yettiğince destek olmak istiyorum.
Bir durumu çok uzatmadan, direkt amaca odaklanmayı severim.
O bakımdan çok söze gerek duymadan direkt belirtmek istiyorum.
12 yıldan fazladır bilgisayar, 10 yıl gibidir web tasarım, photoshop da web tasarım gibi işler ile uğraşıp, gerekli sertifikalarımı aldım.
Birçok kişiye hizmet ettim.
Neler Yapabiliyorum:
-Host+domain alımı gibi web site kurulumu için güvenli alım tavsiyeleri
-Web sitenizin arama motorları kaydı
-İş yerinizin Google Maps'e eklenmesi
-Profesyonel SMF forum tasarım destek hizmeti
-Smf forum mod yazılımı
-Website normal boyut logo çalışması
-Wordpress sitenizin sıfırdan temiz kurulumu, sitenizin genel ayarlamaları, genel seo ayarları, sitenizin güvenlik ayarı (Orta Seviye), Google ayarları, adsense reklam yerleşimi, tema kurulumu, tema düzenleme, eklenti kurulumu, eklenti türkçeleştirme, spam bot engelleme, sitenizin e-posta ayarlaması.
Bunları çoğu kişi yapar zaten. Yapamayanlar için boş vakitlerimde bir nebze yardımcı olurum.
Kolay gelsin.
Bir durumu çok uzatmadan, direkt amaca odaklanmayı severim.
O bakımdan çok söze gerek duymadan direkt belirtmek istiyorum.
12 yıldan fazladır bilgisayar, 10 yıl gibidir web tasarım, photoshop da web tasarım gibi işler ile uğraşıp, gerekli sertifikalarımı aldım.
Birçok kişiye hizmet ettim.
Neler Yapabiliyorum:
-Host+domain alımı gibi web site kurulumu için güvenli alım tavsiyeleri
-Web sitenizin arama motorları kaydı
-İş yerinizin Google Maps'e eklenmesi
-Profesyonel SMF forum tasarım destek hizmeti
-Smf forum mod yazılımı
-Website normal boyut logo çalışması
-Wordpress sitenizin sıfırdan temiz kurulumu, sitenizin genel ayarlamaları, genel seo ayarları, sitenizin güvenlik ayarı (Orta Seviye), Google ayarları, adsense reklam yerleşimi, tema kurulumu, tema düzenleme, eklenti kurulumu, eklenti türkçeleştirme, spam bot engelleme, sitenizin e-posta ayarlaması.
Bunları çoğu kişi yapar zaten. Yapamayanlar için boş vakitlerimde bir nebze yardımcı olurum.
Kolay gelsin.