Word'de Kod Problemi

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Merhaba . Bugün İnternetten işimle ilgili çok önemli bir dosya indirdim fakat dosyada böyle kodlar çıkıyor problem nedir acaba yardımlarınızı bekliyorum :)

adszbl.png

Reaksiyon puanı
189
Belgenin uzantısı nedir? XML bazlı bir dökümana benziyor. Eğer docx ise eski office yazılımları için office 2007 format uyumluluk yamasını kurmalısınız...

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Hocam uZantısı .doc .

Reaksiyon puanı
189
Belge XML bazlı bir belge. O yüzden sordum. Acaba uzantısını sonradan değiştirmiş olabilirler mi? Normal .doc dosyasında bu gibi bir şey çıkmaz çünkü.

Office paketinizin üzerine Office 2007 format uyumluluk yamasını kurup tekrar açmayı deneyin isterseniz. Office 2007 dosyaları XML bazlıdır çünkü...

DarkDance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu xml senin aradıgın dosyanın kod tarafını görüyorsun herhalde sayfanın en alt sol menüsünde simgeler olmalı

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bu xml senin aradıgın dosyanın kod tarafını görüyorsun herhalde sayfanın en alt sol menüsünde simgeler olmalı

hocam varda hepsini denedim malesef olmadı .

---------- Post added at 14:07 ---------- Previous post was at 14:06 ----------

Belgenin uzantısı nedir? XML bazlı bir dökümana benziyor. Eğer docx ise eski office yazılımları için office 2007 format uyumluluk yamasını kurmalısınız...

Yamayı Kurdum Fakat Yine Aynı :(

Reaksiyon puanı
189
gönderen tarafa sorun isterseniz neyde hazırlamışlar da böyle bir sıkıntı çıkarıyor diye. farklı bir bilgisyarda açmayı denediniz mi?

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
gönderen tarafa sorun isterseniz neyde hazırlamışlar da böyle bir sıkıntı çıkarıyor diye. farklı bir bilgisyarda açmayı denediniz mi?

Evet Diğer Bilgisayardada Böyle Bir hata Veriyor . 2 Bilgisayarda Office 2003 . Bu Arada Girerken Böyle Bir Msj Alıyorum . Ama Yüklememe Rağmen Aynı .

EKAP tarafından oluşturulan standart formlar dünya çapında standart olarak kabul edilen Open XML tabanlı olduğundan Microsoft Office 2000, XP ve 2003 sürümlerinde standart formları düzgün görüntüleyebilmeniz için aşağıdaki linkten Microsoft Office Uyumluluk Paketini yüklemeniz gereklidir.
Microsoft Office Uyumluluk Paketini indirmek için tıklayınız
Microsoft Office 2007 ve sonraki sürümler Open XML formatını desteklediği için standart formları görüntülerken bir sorun yaşamamanız gerekmektedir.

Reaksiyon puanı
189
Vallahi hocam aklıma gelen başka mantıklı bir şey yok maalesef. Son çare sisteminize OpenOffice yükleyip deneyebilirsiniz. Format olarak Office'den daha çok formatı desteklediği için belki dökümanı açma şansı olabilir...