Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Word dosyayi acmaya calisirken bir hata ile karsilasti hatasi acil
Merhaba, word dosyami hic bir sekilde acamiyorum,baslikta bahsettigim hatayi veriyor. Kurtarma ve bircok yolu denesemde care olmadi. Cok acil yardimci olabilirseniz cok makbule gecer.
Merhaba, word dosyami hic bir sekilde acamiyorum,baslikta bahsettigim hatayi veriyor. Kurtarma ve bircok yolu denesemde care olmadi. Cok acil yardimci olabilirseniz cok makbule gecer.
Öncelikle Sorunu Tam Olarak Anlamak için Lütfen Aşağıdaki Sorulara Cevap Yazabilirmisin ?
- Office'in hangi versiyonu yüklü
- Açmaya çalıştığın word dosyası hariç başka bir word dosyası açabiliyormusun ?
- Office'in diğer programları Excel PowerPoint Çalışıyor mu ?
- Office Kurulum Dosyaları Elinde Mevcut mu ?
- Bilgisayarında Virüs Programı Var mı ? Varsa Ne ?
- Bilgisayarını ADWCleaner, Malwarebyte gibi programlar la tarattın mı ?
McAfee internet security anti-virus programi var ve birkac kez taratmama ragmen hic bir virus bulamadi. Diger hic bir office urununde sikinti yok,hatta yeni word dosyasi acarken yada kullanirken de sikinti yok. Tek sikinti bu word dosyasinda. Uyarida `Word dosyayi acmaya calisirken bir hata ile karsilasti,su onerileri deneyin:` diyor. Kurtarma donusturucu yada dosya/ac/onar sikkini oneriyor ama hic biri ise yaramadi.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Forumda daha once bir arkadas daha ayni problemi yasamis. Konu kapatilmis icin yeni bir baslik actim:
http://forum.shiftdelete.net/ofis-yazilimlari/185364-word-belgesini-acamiyorum-%5Bcozuldu%5D.html
- - - Mesaj Güncellendi - - -
arkadaslar daha once 2003 word le ilgili olan bu problem cozulmus. Lutfen daha oncede problemi cozebilen arkdaslar konuya bakabilirlerse cok sevinirim,cok acil bir durum
Word dosyasının uzantısı nedir ? (doc veya docx)
Hangi ofice sürümünü kullanıyorsun ? (2003 / 2007 v.s)
Ofice kurulu değilse veya Homeofice kuruluysa, Wordviewer ile açabilirsin. .docx için ilave bir yama daha kurmalısın.
Dosyanın formatı bozulmuşsa, Notdefteri ile açmayı dene ve içerik okunabiliyormu ? bir bak.
Açamadığın word dosyasını internetten veya başka birinden almışsan eğer;
Word dosyasına sağ tıkla > Özellikler tıkla Engellemeyi kaldır(butonun adı bu mu tam emin değilim) butonuna tıkla ve tamam deyip kapat özellikler sekmesini.
Bu sıkıntı word ün güvenlik ayarlarından kaynaklanıyor. PC dışından gelen her dosya için bunu yapmak istemiyorsan güven merkezinden güvenlik ayarlarını düşür.