Word belgesinde tablo ayarlamak(Yardım) ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jonjon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
Arkadaşlar selamlar, office den anlayan birisinin yardımına ihtiyacım var, linkteki belgede bir tablo var ve bu tablodaki BİREYSEL bölümündeki ders sayısını 8 yapmak istiyorum ama olmuyor tabloda kaymalar oluyor.. bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim..

http://hotfile.com/dl/25266403/802742b/boolan..1.doc.html

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
yokmu arkadaşlar yardım edecek..

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Hayda..Dur ben yardım edeyim kardeşim bari ya..

Ama bana kalırsa bir tabloysa Excel'e aktarıp bu işlemi yapmak çok daha sağlıklı olacaktır..

Eğer yapacaklarımızla tablo büyürse ve A4'e sığmayacak bir biçime bile gelse, bir şekilde yazıcı ayarları ile kağıda sığdırılma şansı olur :)

Bir bak sitersen hocam..
Excel Formatına dönüştürdüm..

İnşAllah işini görür..Ama illa word de olsun diyorsan..Onun için de bir yardım etmeye çalışırım :)

http://hotfile.com/dl/25308196/906a5d9/SHIFTDELETE.xls.html

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
Teşekkürler hocam ilgin ve emeğin için, bunu A4'e sığacak şekilde yapmalıyız,bu exceli yazdırdım 6 sayfada çıktı :) birde word' e uyarlamaya çalışırsan sevinirim..

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
6 sayfa mı..Hadi ya..

Üstat ben denedim..ve Tek sayfaya yazdırabildim..

Ama sadece yazılar biraz küçük çıktı o kadar..

Yazdırırken, Yazdırma ayarlarına girip tek sayfaya sığdırtmayı bir dene istersen..

Sonuç seni tatmin etmezse excel deki sütunların genişliğini düzeltiriz olur biter :)

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
Hmm valla hocam bu sütun ayarlarını nasıl yapıcaz? bu halini yatay yapıp yazdırdım çok küçük oldu anlaşılmıyo,büyütüyorum bu seferde yarısı kayboluyo..

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Hmmm...
ÜStat, Sütunların genişliklerini ihtiyaca göre daraltma yoluna gidebiliriz.
Yazı boyutunu küçültmek de bir başka alternatif olabilir.

İstersen biraz sütunları daraltmayı dene bakalım.Belki işini görecek bir seviyeye gelebilir.

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
Hocam ilgin için tekrardan teşekkürler, excel'e aktardığın iyi olmuş,sütunlarla oynaya oynaya uygun çıktıyı bulana kadar uğraşacaz .. eyvallah..

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Hocam ilgin için tekrardan teşekkürler, excel'e aktardığın iyi olmuş,sütunlarla oynaya oynaya uygun çıktıyı bulana kadar uğraşacaz .. eyvallah..

Rica Ederim Hocam..İnşAllah işine yaramıştır..

ahky arkadaşımız da bir dosya paylaşmış...Belki O'nun uğraşmış olduğu dosya daha fazla işini görür..Bir de ona bak istersen..

İşin hallolsun da, gerisi önemli değil :)

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Teşekkürler ahky , yeni gördüm bakalım kurcalayıp yapacağız bişeyler eyvallah ;)

Bunda kurcalayacak bişey yokki hazırladım word de istediğin gibi.eksik bi tarafımı kalmış acaba?

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
Bunda kurcalayacak bişey yokki hazırladım word de istediğin gibi.eksik bi tarafımı kalmış acaba?

Eyvallah hocam tabloda ufak kaymalar varya ondan öle dedim ince ayarlar çekiyim, yoksa olmuş sağolasın..