Yardım Wondershare Filmora 9 CPU usage

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ArKaDaTa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar bu yazılımı korsan olarak indirdim ve aşırı fazla bir işlemci kullanımı var. Sadece video editlerken işlemci kullanımı Filmora tarafından %85'e çıkıyor. Ben uygulamayı kullanırken arkada korsan yazılım mı çalışıyor bunu hazırlayanlar için?

Sahmeran2023

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, Biraz gec cevap fakat bende programi satin aldim ve tum bilgisayari cok yavaslatiyor resmen kullanamaz hale geliyorum. Dolayisiyla programin kendisi boyle demek ki... Bildiginiz daha hafif ve guzel bir program var mi acaba?

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Merhaba, Biraz gec cevap fakat bende programi satin aldim ve tum bilgisayari cok yavaslatiyor resmen kullanamaz hale geliyorum. Dolayisiyla programin kendisi boyle demek ki... Bildiginiz daha hafif ve guzel bir program var mi acaba?
Adsız.png

mychar276

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,221
Forumda korsan yazılımlar için destek verilmiyor.
Bu arada filmora video edit yazılımıdır, paralel iş gücü gerektirir. Sen editlerken gelecek kareleri arkaplanda editlemeye devam eder. O yüzden güçlü bir işlemcin yoksa arka planda sürekli yüksek işlemci kullanımı olacaktır senin akıcı şekilde editlemeye devam etmen adına.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca ekran kartını da kullanmak için ayarlar bölümünden GPU encoding, donanımsal ayarı açman lazım böylece ekran kartı da işin içine girecektir.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,898
Korsana destek yok!
Forum üzerinden konu açarsanız daha etkili olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...