Wo Mic uygulamasını windows görmüyor

ArKaDaTa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
arkadaşlar wo mic uygulaması wifi üzerinden pc'mize bir ip ile bağlanıp haberleşip mikrofon olarak kullanmamızı sağlıyor telefonu. ancak bende windows mikrofon olarak görmüyor. discord'dan denedim, valorant'tan denedim, denetim masası ses panelinden de baktım ancak mikrofon olarak görmüyor uygulamayı. programda bağlantı başarılı diyor. ayrıca sesimi hoparlöre ver diyince pcden kendi sesimi duyabiliyorum anlık olarak. iphone cihaz kullanıyorum. androidlerde pek sorun olmuyormuş sanırsam. var mıdır çözüm önerisi olan ?

ArKaDaTa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20

ArKaDaTa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Rica ederim, iyi günler.
durduk yerde böyle bir hata almaya başladım. çözümünü biliyor musunuz baktım da bulamadım işe yarar bir şey ? durduk yerde böyle bir hata vermeye başladı. uygulamayı güncelledim driveri tekrar yükledim. wifi ile bağlantı kurduktan 5-10 saniye sonrasında bu hatayı veriyor.
1615986185185.png

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
durduk yerde böyle bir hata almaya başladım. çözümünü biliyor musunuz baktım da bulamadım işe yarar bir şey ? durduk yerde böyle bir hata vermeye başladı. uygulamayı güncelledim driveri tekrar yükledim. wifi ile bağlantı kurduktan 5-10 saniye sonrasında bu hatayı veriyor.Ekli dosyayı görüntüle 143847
Büyük ihtimalle Windows Güvenlik Duvarını güncelledi ve bu porttan veri almak yasaklandı. Güvenlik duvarından izin vermeyi deneyin.

ArKaDaTa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Büyük ihtimalle Windows Güvenlik Duvarını güncelledi ve bu porttan veri almak yasaklandı. Güvenlik duvarından izin vermeyi deneyin.
1616067706968.png

buradaki kuralları devredışı bıraktım ancak yine aynı hatayı veriyor. bahsettiğiniz yer burası değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1616067706968.png

buradaki kuralları devredışı bıraktım ancak yine aynı hatayı veriyor. bahsettiğiniz yer burası değil mi ?
sorunu bu video ile çözdüm.

Son düzenleme: