-Uncar_Blood-
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,174
bakın ben hiç bir oyunda gözlerim dolmadı ağlıyacak seviyeye gelmedim hatta gözlerim bile dolmadı bu kadar bir karakteri öldürmek için hırslanmadım oyun müthiş ti ve bitmişti ben üzgündüm bitirdiğim için yüzüm gülüyordu içim kan ağlıyordu resmen çünkü oyununun aşırı uzun oynayış süresi ile ben geralt karakterine ve diğer karakterlere aşırı ısınmıştım ciriyi aramak için yollara düştüm buldum oyun bitti aşırı bir boşluk hissettim nedense .... neyse incelemeye geçelim
Oyunun açıkçası dizaynı çok güzel evreni çok beğendiğimi söyleyebilirim vuruş hissiyatı yeterli düzeyde görev dizaynları ise müthiş bir oyunun ancak bu kadar yan görevleri bile güzel olabilir oyun oynayış süresini uzatmış hemde baya bir uzatmış Mesela sen bana iyilik yap bende sana yapayım söyliyeyim bildiklerimi oraya git yardım et orda o kişinin aradağı şey yokmuş oraya git oraya bak ordada yokmuş son yere bak ordada yok bir yer daha var ordada adamlar var onları kes canavarlarla uğraş yazınca aşırı sıkıcı geliyor değil mi ? ama genede oyun bu oynayış süresini uzatmayı iyi başarmış diyebilirim ben nedense anlatırken sıkıldığım bu şeyi sıkılmadan oynadım... ve geldik oyunun en iyi özelliğine KARAKTER TASARIMLARI tek kelimeyle MÜTHİŞ hele hele Ciri Yennefer Triss Geralt kız karakterlere özellikle Ciriye aşık olmamak elde değil
Lara Croft kim la diyorsunuz bu karakterleri görünce ... şimdi ise ufak bir spoiler vereceğim ama aşırı ufak :
oyun size triss ile mi yen ile mi sevgili olacağınızı kendinizin karar vermesini istiyor ben zaten yen ile sevgili olduğum için aldatmak istemedim ve oyunu öyle tamamladım seçimli oyunlarda gerçek hayatta ne yapardım ı düşünerek hareket ediyorum
ama keşke triss ile olsaymışım diyorum çok sadık çok iyi bir eş adayı ancak yen sağı solu belli olmayan bize hiç bir şey söylemeyip istediğini yapan dengesiz birisi size tavsiyem Triss e yürüyün hatta koşun
Yeni oyun çıkacakmış bu arada ve ve eğer geralt yada ciri ile oynamazsak oyunu oynamam o 3 oyun boyunca geralt a alıştırın sonra başka bir karaktere geçin yok ya olur mu öyle şey dediğim gibi ciri yada geralt olmassa onlarla oynamazsak oyunu net satın almam oynamam yüzüne bakmam tahminimce 2024 de görebiliriz bence oyunu inşallah da öyle olur çünkü o zaman üniversiteye geçmiş olacağım yaz tatilinde temiz bir kafayla oynayabilirim belki çok daha iyi bir bilgisayarım olur oyunu full detaylarda oynarım . çok detaysız bir inceleme oldu ama olsun
NOT : Bu oyun 5 sene önce çıktı ve ben daha yeni oynadım evet ben bir salağım ..
Oyunun açıkçası dizaynı çok güzel evreni çok beğendiğimi söyleyebilirim vuruş hissiyatı yeterli düzeyde görev dizaynları ise müthiş bir oyunun ancak bu kadar yan görevleri bile güzel olabilir oyun oynayış süresini uzatmış hemde baya bir uzatmış Mesela sen bana iyilik yap bende sana yapayım söyliyeyim bildiklerimi oraya git yardım et orda o kişinin aradağı şey yokmuş oraya git oraya bak ordada yokmuş son yere bak ordada yok bir yer daha var ordada adamlar var onları kes canavarlarla uğraş yazınca aşırı sıkıcı geliyor değil mi ? ama genede oyun bu oynayış süresini uzatmayı iyi başarmış diyebilirim ben nedense anlatırken sıkıldığım bu şeyi sıkılmadan oynadım... ve geldik oyunun en iyi özelliğine KARAKTER TASARIMLARI tek kelimeyle MÜTHİŞ hele hele Ciri Yennefer Triss Geralt kız karakterlere özellikle Ciriye aşık olmamak elde değil

oyun size triss ile mi yen ile mi sevgili olacağınızı kendinizin karar vermesini istiyor ben zaten yen ile sevgili olduğum için aldatmak istemedim ve oyunu öyle tamamladım seçimli oyunlarda gerçek hayatta ne yapardım ı düşünerek hareket ediyorum

NOT : Bu oyun 5 sene önce çıktı ve ben daha yeni oynadım evet ben bir salağım ..