Wirofon sorunu?

Reaksiyon puanı
189
Bilmiyorum aramızda benim gibi wirofon kullanan var mı ama benim bu yazılımdan şikayetlerim var. Ben wirofon'u iPhone üzerinde kullanıyorum ve iPhone istemcisi çok sorunlu. Arama sırasında istemci kendi kendine kapanıyor ve bunu bazen çok sık yapıyor. Bir çok iOS versiyon ile denememe rağmen bu böyle. Uzun zamandır güncelleme de gelmiyor. Açıkçası wirofon'un iPhone istemcisi çok kötü.

Ücretlendirme konusunda çok çok mükemmel, zira windows yazılımı da gayet iyi ama iPhone istemcisi insanı delirtiyor.

Bunun dışında 3G ağları üzerinden çalışma desteği yok. İlla WiFi üzerinden çalışmak istiyor. Bulunduğum ülkenin 3G ağları zaten Türkiye'nin 3G ağlarından kat kat iyi. Bu yüzden programa 3G üzernden çalışma özelliği de eklense süper olur.

Ben kendi çözümümü yarattım ama pek de sağlıklı değil. Kendi doğal özelliği olsa çok daha iyi olurdu.

Bilmiyorum bir Türk Telekom yetkilisi bunu okur mu ya da forumdaki TTNET kullanıcısı bunu okur mu ama bu konuda yalnız olmadığımı da bilmeleri ve olabildiğince hızlıca ilgilenmeleri gerekiyor bence...

infelix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende wirofon kullanıyordum en basta guzeldı fakat artık baska voip kullanıyorum daha rahat bence.sanada tavsıye derım
nette nonoh dıye arat bulursun

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bende kullanıyorum bilgisyar üzerinden ama bana hiç güvenli gelmiyor...Sadece bi kullanıcı ismi ve şifreyle korunuyor bu K.ismi ve şifre başkalarının eline geçtiğini bi düşünürsek işte o zaman yandınız demektir bence bu sistem bir an önce değişmeli...

Reaksiyon puanı
189
Bende kullanıyorum bilgisyar üzerinden ama bana hiç güvenli gelmiyor...Sadece bi kullanıcı ismi ve şifreyle korunuyor bu K.ismi ve şifre başkalarının eline geçtiğini bi düşünürsek işte o zaman yandınız demektir bence bu sistem bir an önce değişmeli...

Daha ne olacaktı zaten? yurt dışında kullananlara onay kodu gibi bir şey göndertemezsin her seferinde. Messenger ne kadar güvenliyse bu da o kadar güvenli. Ha şifreler basit mi dersen, çok basit ve karmaşık şifreler seçilemiyor. Sadece sayı ile şifre seçilebiliyor ki sayıları kırmak çocuk oyuncağı...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
wirofon'u, çıktığı ilk dönemlerde kullanmaya çalışmış birisi olarak, hiç de erişilebilir bulmadığımı söyleyeyim. görme engelliyim ve, Telekom'un hizmetleri, bizler için hiç de erişilebilir bir yapıda değil malesef. tivibu yazılımı örneğin. masa üstü uygulaması, bizler için büyük sıkıntı. kullanmış olduğumuz ekran okuyucuları, programı rahat kullanabilmemiz için yeterli değil malesef. konu hakkında, TTnet'e yüzlerce mail gönderdik fakat, hep aynı cevaplar, otomatik olarak gönderildi. ama gelin görün ki, hiç bir çözüm üretilmedi. konuyu biraz dağıttım ama, neticede, birbiriyle ilişkili şeyler bunlar.
wirofon'u, çıktığı ilk dönemlerde kullanmaya çalışmış birisi olarak, hiç de erişilebilir bulmadığımı söyleyeyim. görme engelliyim ve, Telekom'un hizmetleri, bizler için hiç de erişilebilir bir yapıda değil malesef. tivibu yazılımı örneğin. masa üstü uygulaması, bizler için büyük sıkıntı. kullanmış olduğumuz ekran okuyucuları, programı rahat kullanabilmemiz için yeterli değil malesef. konu hakkında, TTnet'e yüzlerce mail gönderdik fakat, hep aynı cevaplar, otomatik olarak gönderildi. ama gelin görün ki, hiç bir çözüm üretilmedi. konuyu biraz dağıttım ama, neticede, birbiriyle ilişkili şeyler bunlar.
HTML: