Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar benim de bu konuda bir problemim var benim de wireless ozelligim var ama program yok laptopun modeli hp pavillion dv6500
yardimci olursan cok mutlu olurum simdiden tesekkurler
Arkadaşlar network magic adlı yazılımla kablolu ve kablosuz ağ ihtiyacınızın büyük bir kısmını düzenleyebilirsiniz,en büyük eksisi belkide ücretli olması alternatif bir yazılım bende zamanında aramıştım ama bulamadım denemek isteyenler bakabilir.
Son olarak hp pavillion dv6500 ün wifi kartı intel galiba eğer böyleyse intel in yazılımını kullanabilirsiniz modeli ve işletim sistemini seçip yazılımı aşağıdaki adresten indirebilirsiniz...
:wassat: pardon ama pek bisey anlamadim ben o kadar bilgisayardan anliyan birisi degilim zaten onun icin 2 aydir bu programi ariyorum intel olup olmadigini bilmiyorum oldugunu var saysak bile numarasini kodunu filan nereden bulucagimi da bilmiyorum.
selamlar benim de bu konuda bir problemim var benim de wireless ozelligim var ama program yok laptopun modeli hp pavillion dv6500
yardimci olursan cok mutlu olurum simdiden tesekkurler