• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Wireless Hacking ( 10 dk 1 sn )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tip konular yasak değil mi?
Artı konun sonunda reklam söz konusu

Teşekkürler ama bu tip konuların faydadan çok zarar getireceği kanısındayım.

kilit nerde kilit, + resimleri kaldırın ordan

Önemli olan üyeyi silmek değil konu içeriğini silmek. Adam amacına ulaşmış oluyor.

Amacım neymiş? 2 satır birşey öğreniyorsunuz kötü mü oluyor. Ayrıca bi arkadaş reklam demiş, hayır reklam değil, o kişi kişisel sitesinden bir kazanç elde etmiyor, dokumanının başka biri tarafından kendi adına yayınlanmaması için öyle birşey yapmış. son olarakta bölüm açıklaması; "Antivirüs, antispyware, firewall yazılımları ve hacking hakkında bilgiler. ..." yazıyor. bu konunun nesi yasakki banlandım? yönetici olmak adam banlamak değildir

bu saaten sonra kapatılsa ne olacak gören gördü zaten:) kopyasını almışlardır şimdi çoğu kişi:)

Önemli olan üyeyi silmek değil konu içeriğini silmek. Adam amacına ulaşmış oluyor.

konunun içeriğini silmedikten sonra üyeyi banlamak saçma.

Amacım neymiş? 2 satır birşey öğreniyorsunuz kötü mü oluyor. Ayrıca bi arkadaş reklam demiş, hayır reklam değil, o kişi kişisel sitesinden bir kazanç elde etmiyor, dokumanının başka biri tarafından kendi adına yayınlanmaması için öyle birşey yapmış. son olarakta bölüm açıklaması; "Antivirüs, antispyware, firewall yazılımları ve hacking hakkında bilgiler. ..." yazıyor. bu konunun nesi yasakki banlandım? yönetici olmak adam banlamak değildir

hacking hakkında bilgiler derken bu tür paylaşımlar kasdedilmemiş. Korunma yolları, türleri gibi. Birde sanki iyi bir şeymiş gibi gelip savunuyorsun kendini. kul hakkına giriyor güzel kardeşim. hackleyeceğine adama para ver ortak kullan 3-5 kuruşa değer mi kul hakkına girmek?

benim anlamadığım konunun hala içeriğinin silinip kapatılmaması?

hocam wpa2 dede işe yarıyor mu?
Yoksa başka program mı kullanmamız gerek?
Bir de windows dada kullanabilir miyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...