Wireless Adaptör tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uma350
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Arkadaşlar öncelikle merhaba ;
Dostlar evimde bir masaüstü bilgisayarım var ve bir de kablosuz modemim.Şimdi sorun şu ki telefon hattının çıkışı salon tarafından geldiğinden ve bilgisayarda çocuk odasında olduğundan salondan odama doğru bir kablo hattı geçmekte üst taraftan :) Annem bu durumdan çok şikayetçi çok titiz olduğundan o kablodan nefret ediyor :D Şimdi komşusunun birinden wireless adaptör aldığını duymuş 33 liraya.Banada şimdi tutturmuş bizde alalım ondan diyor.Komşumuz hepsiburada da 22 lira olduğunu söylemiş cihazın.Cihaz da Tp-Link den bir cihaz modelini bilmiyorum.ben baktımda göremedim.Arkadaşlar bu cihazdan almam gerekiyor bir tane yardımcı oluverin bana hepsiburadadan alınabilecek bir ürün bulmam gerekiyor.Fiyat aralığı 30 liradır.Fazlasını vermem diyor annem.Teşekkür ediyorum şimdiden.. :D

Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.. :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Ben modemimde 125mbps özelliği var diye onu seçtim, bilgisayara da takınca veri aktarımı yüksek olacak diye. O 150 mbps, modem 125.. İşimi görecek adaptör budur diye tavsiyede bulundum. Rica ederim.:)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
RT205de de 125mbps var, adaptör senin ihtiyacını görüyor hız bakımından da.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
RT205de de 125mbps var, adaptör senin ihtiyacını görüyor hız bakımından da.

peki bu cihazlarda sisteme göre veya herhangi birşeyden dolayı kurulamama bağlantı sağlayamama gibi bir problem oluşabilir mi acaba? yani sorun çıkarmaz dimi bana ?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
RT-205-B.gif

Şu modem sanırım... 125mbps kapsama alanı...
@pcwolf arkadaşın önerdiği adaptör tam sana göre....
Ama şunuda ekliyim şuanda kabloyla bağlı diyorsun bence kablolu bağlantı buna göre daha sağlıklıdır genede sen bilirsin benimde diğer bilgisayarıma kablosuz modemimle adaptörle bağlı benim 300mbps kapsama alanı... Bi sıkıntı yaşamıyorum gayet güzel dediğim gibi üüstteki AİR TİES adaptörü al...

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
RT-205-B.gif

Şu modem sanırım... 125mbps kapsama alanı...
@pcwolf arkadaşın önerdiği adaptör tam sana göre....
Ama şunuda ekliyim şuanda kabloyla bağlı diyorsun bence kablolu bağlantı buna göre daha sağlıklıdır genede sen bilirsin benimde diğer bilgisayarıma kablosuz modemimle adaptörle bağlı benim 300mbps kapsama alanı... Bi sıkıntı yaşamıyorum gayet güzel dediğim gibi üüstteki AİR TİES adaptörü al...

tamam dostlar teşekkür ettim , saolun.. :) sizleri seviyorum :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
peki bu cihazlarda sisteme göre veya herhangi birşeyden dolayı kurulamama bağlantı sağlayamama gibi bir problem oluşabilir mi acaba? yani sorun çıkarmaz dimi bana ?
Hayır adaptör tanıtım cd siyle beraber gelir adaptöre takacağın bilgisayara tanıtırsın o kadar bağlanma konusunda dediğim gibi kablolu olduğu gibi sağlıklı olmaz....

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Hayır adaptör tanıtım cd siyle beraber gelir adaptöre takacağın bilgisayara tanıtırsın o kadar bağlanma konusunda dediğim gibi kablolu olduğu gibi sağlıklı olmaz....

eyvallah murat hocam saolasın.Biliyorum kablolu gibi olmayacağını ama kablo kirliliği yüzünden yapacak bişey yok emir büyük yerden :)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Karar sizin neden usb ler daha iyi montaj kurulum içinmi? benden uyarması performans için pci daha iyi olur

hayır aslında tam olarak öyle değil tabi usbleri kullanmanın kolaylığı olmasının dışında şu anda sizin bahsettiğiniz kartları kasaya takabilecek kimse yok ailemden , ben yurtdışındayım anca yapabilirlerse usbli olanı yapabilirler.

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
hayır aslında tam olarak öyle değil tabi usbleri kullanmanın kolaylığı olmasının dışında şu anda sizin bahsettiğiniz kartları kasaya takabilecek kimse yok ailemden , ben yurtdışındayım anca yapabilirlerse usbli olanı yapabilirler.

İzmir de ise ben takarım:) Şimdi anladım neyse sağlık olsun

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Airties kalitesi derim.