WinX Video Converter Hediye Sürüm

Bu konuyu okuyanlar

zarg

Öğrenci
Katılım
13 Mayıs 2020
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
5
Puanları
3
Yaş
60
pic.png



Link
Mayıs Ayı için 500 kopya hediye
31 Mayıs'a kadar ücretsiz.
Ücretsiz güncelleme yok.


vcd-icon.png



Ev kullanıcıları için bir başlangıç yapmak ve profesyonellerin gereksinimlerini karşılamak için 320'den fazla kod çözücü ve 50 ses kod çözücü sağlar. Dönüşüm hızı yüksektir.
4K / HD videoları PC ve mobil cihazlar için MP4, H.264, MOV, AVI, FLV, vb. Videoları kolayca indirin, düzenleyin, sıkıştırın. (Orijinal: 59.95 $, Şimdi: Ücretsiz)


r1.png

4K Videoları Dönüştür
Apple, Android, vb. Oynatmak için MP4, AVI, MKV, FLV, MOV, vb 4K, HD, SD videoları dönüştürün. Apple Andorid ve PC için video H.265 / HEVC dönüştürün.

r2.png

1000'den fazla Siteden Video İndirin
Youtube, Facebook, Dailymotion, Vimeo, Vevo, Metacafe ve diğer 1000 web sitelerinden tek tıklamayla 4K videolar indirin. YouTube'u MP3'e, YouTube'u MP4'e dönüştürün.


r3.png

4K / HD Videoları Düzenleyin
Videoyu kırpın / birleştirin / kırpın, yerleşik altyazı parçasını seçin veya videonuza harici SRT altyazı dosyaları ekleyin ve biraz bozuk veya hasarlı video dosyalarını düzeltin ve onarın.


Intel Quick Sync Video, Intel'in bazı CPU'larına entegre edilmiş donanım video kodlama ve kod çözme teknolojisine verilen addır. Bu teknoloji kodlama / kod çözme performansını büyük ölçüde artırır. WinX HD Video Converter Deluxe'ün en son sürümü, dönüştürme hızını en üst düzeye çıkarmak için her iki hızlandırma teknolojisinden yararlanır. Bir saatlik video yalnızca 1 dakikada dönüştürülebilir.
 
Üst