Winsows 7 Ultimate Arka plan resmi değişmiyor (Sadece Düz Renk)

oguz69kiyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

Windows 7 Ultimate 32bit yüklü bilgisayarımda.. İlk açıldığında etkinleştirilmemiş olduğu için ekran siyah ve sağ altta orijinal değil yazıyordu.. Önceden de denediğim cracki yükledim..(Hatta diğer crackleride denedim..) Bilgisayar orijinal gözüküyor fakat ekrana resim ayarlanmıyor.. Sadece düz renkler seçilebiliyor.. Temaya tıklayınca da başlat menüsü pencere rengi değişiyor ama yine arka plan aynı kalıyor..

Yardımlarınızı bekliyorum..

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Aklımda bir çözüm var ama illegal paylaşıma giriyor olabilir; sen en iyisi şuraya bak :) Bu sistemi eski windows 7 ilaçlarından temizleyen bir program. Sonrası gene sana kalmış...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Şu konuda da arkadaşın benzer bi sorunu var.Bikaç çözüm önerisi sunulmuş dene istersen

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Kullandığın sürüm oynanmış olabilir, el değmemiş orjinal service pack 1 MSDN sürümü bulup kur bence sorun olmaz ondan sonra :)
bu arada format atarken 100 mb'lık küçük bölümü sil zaten o tekrar oluşturacak, maksat eski MBR kaydı silinsin ;)

oguz69kiyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullandığın sürüm oynanmış olabilir, el değmemiş orjinal service pack 1 MSDN sürümü bulup kur bence sorun olmaz ondan sonra :)
bu arada format atarken 100 mb'lık küçük bölümü sil zaten o tekrar oluşturacak, maksat eski MBR kaydı silinsin ;)

Ben en son 8 ay önce format atmıştım ve bu cd ve crack ile hiç bir sorun olmamıştı.. Nedense şimdi oluyor..

Silmiştim zaten.. Sağol yorumun için :)

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben en son 8 ay önce format atmıştım ve bu cd ve crack ile hiç bir sorun olmamıştı.. Nedense şimdi oluyor..

Silmiştim zaten.. Sağol yorumun için :)

8 ay içinde birçok güncelleme çıktı eski crackler genelde işe yaramıyor maalesef :)
ben kendimde sorunsuz kullandığım cracki bile arkadaşlarda denediğimde bir sürü hata verdi o yüzden en iyisi son sürümü kullanmak 2.0.0 önerim programın adı malum söyletmeyin forumda :)

oguz69kiyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8 ay içinde birçok güncelleme çıktı eski crackler genelde işe yaramıyor maalesef :)
ben kendimde sorunsuz kullandığım cracki bile arkadaşlarda denediğimde bir sürü hata verdi o yüzden en iyisi son sürümü kullanmak 2.0.0 önerim programın adı malum söyletmeyin forumda :)

Şimdi deniyorum :) Denemiş de olabilirim :) Sağolasın..

viveo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bildiğim kadarıyla windows 7 starter da sadece arkaplan değişmiyor starter değil dimi, ?

oguz69kiyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bildiğim kadarıyla windows 7 starter da sadece arkaplan değişmiyor starter değil dimi, ?

Hayır benimkisi Ultimate.. Sanırım etkinleştirmeden kaynaklanıyor.. Konuda da dediğim gibi önceden de oluyordu fakat crack programı düzeltiyordu..

oguz69kiyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediklerinizi karıştırmışım :)..

benim dediğimi denedin mi ? :D

6mb dosya 30dk iniyor.. Anca indi ama boşa inmiş galiba
Programda Status: Unsupported yazıyor install gözükmüyor..

Lanet olası TTNET 6mb 30dk

---------- Post added at 16:53 ---------- Previous post was at 16:52 ----------

Aklımda bir çözüm var ama illegal paylaşıma giriyor olabilir; sen en iyisi şuraya bak :) Bu sistemi eski windows 7 ilaçlarından temizleyen bir program. Sonrası gene sana kalmış...

Bu program yüklediğim crackleri temizledi sonradan yeni sürüm bir crack denedim.. Fakat olmadı..

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Doğru sürümü denediğine emin misin 2.0.0 'ın boyutu o kadar büyük değil 1.9.7 'nin boyutu 6 mb :)
2.0.0 'ın arşivlenmiş haldeki boyutu sadece 1477 KB, bence dene çünkü 2.0.0 Nisanda çıktı mutlaka fark var eskilerle arasında ;)

oguz69kiyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Doğru sürümü denediğine emin misin 2.0.0 'ın boyutu o kadar büyük değil 1.9.7 'nin boyutu 6 mb :)
2.0.0 'ın arşivlenmiş haldeki boyutu sadece 1477 KB, bence dene çünkü 2.0.0 Nisanda çıktı mutlaka fark var eskilerle arasında ;)

Tekrar denicem ama son bir soru:

İE9 u yüklemek için sitesinden indirdim installeri çalıştırdım fakat

Bu hata var.. Acaba bu arka plan olayı da bundan mı kaynaklanıyor?..

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Sendeki windows 7 RC sürümü zannederim,sp1 çıktı kardeşim,:)güncel sürüm yükle bütün sorunlar ortadan kalkar:)

oguz69kiyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sendeki windows 7 RC sürümü zannederim,sp1 çıktı kardeşim,:)güncel sürüm yükle bütün sorunlar ortadan kalkar:)

Bu hatadan sonra benimde aklıma geldi.. Ve denedim.. Oldu..

Sağolun yorumlarınız için SORUNUM ÇÖZÜLDÜ..

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaş benden hızlı çıkmış, o demese ben diyecektim, iyi oldu IE9 yüklerken çıkan hatayı göstermen hemen belli etti kendini sorun :)
Çözülmesine sevindim, kolay gelsin :)