Winrar Sorunu!

agasoW

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar başıma kötü bir olay geldi :( Winrar ile oluşturduğum her arşiv şifreleniyor yani atıyorum bir not defterine arşivleyeceğim ya winrar ben parola koymasam bile parola koyuyor... Dosyaya sağ tıklayıp arşive ekle diyorum pencere başlığında da Parola ile arşivle yazıyor hiç şifre koymadan arşivliyorum ama dosyayı çıkartmak istediğimde şifre istiyor anlamadım mantığım almadı :S Bu konuda bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim... Konu yanlış yerdeyse özür dilerim...

murat250

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Winrar'ı aç. Menü çubuğunda "Seçenekler->'raçlar->Sıkıştırma->Sıkıştırma profilleri->Düzenle" buradan değişiklik yapabilirsin.

agasoW

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
usta dediğin şeye baktım da benim bu şifreye ihtiyacım var ordada herhangi bir şifre oluşturma bölümü yok :S ben daha önceden yedek olarak arşivlediğim bir dosyayı şimdi kullanmak istiyorum ve çok lazım ama çıkarmak istediğimde şifre istiyor :S

Heh tamamdır :) oluşturduğu şifre 1234 müş :) şifreyi programlarla da bulamadım ilginç dosyayı programa attığımda invalid felan yazıyordu... murat250 senin sayendede otomatik şifre oluşturma olayını çözdüm saolasın iyi Forumlar!

Konu Kilit#