• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows'un seri numarısını bulabilirsiniz

barikat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Registry'de HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Current Version altında Windows'un seri numarısını bulabilirsiniz

gerek yok bi crackle orjinal yapıyosun :) hem öğrensek ne işimize yarayacak ;)

Sağol barikat. Programımız olmayabilir ve gerekebilir bir şekilde. akılda olmasında yarar var.

"HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Current Version" altında başka dizinler var ben birkaçını denedim ama bulamadım.
Bulan var mı?

WindowsNT\Current Version dizinin de olacak seri numarası yazmıyor sadece ürün kümliği yazıyor

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\DefaultProductKey

windows 98 registry'sinde direk key yazıo ama xp ler de şifrelenmiş halde olur.

murmillo dedi ki:
hayırdır napıcksın elektr10 :)
Microsoftun seri numarasını açık açık verme aptallığı yapması bana pek mantıklı gelmedi de gerçekten böyle bir şeyin olup olmadığını merak ettim ve cevap geldi:
cgrszone dedi ki:
windows 98 registry'sinde direk key yazıo ama xp ler de şifrelenmiş halde olur.

98 zamanında microsoft sağolsun şifrelemeden bi haber olduğu için registry içinde keyi bulabiliyosunuz fakat 2000 ve sonrası sistemlerde olay değişti işin içine MD5 ve LM girmeye başladı be arkası geldi sha1, chap, mschap gibi......