__kadıköyRAP__
Guru
- Reaksiyon puanı
- 2,148
bence duruma göre değiştir bazen bu bazen başka yap
bayağıdır yapıyorsun istikrar süper 

Neden başlığı gören herkesin konuya "bir hevesle" girdiğini hissediyorum? :huh:![]()
Ben de çok normal bir şey diyecektim ama önemsiz bir şeymiş.
komut istemini açın:
md \\.\c:\con
komutunu verin. c: sürücüsünün ana dizininde con isimli klasörün oluştuğunu göreceksiniz
Hindistan'dan selamlar![]()
Vay be ne özellikmiş,daha önce paylaşan olmuştu bunu.Hatta Bill Gates in bile bilmediği bu özellik diyerek olayı gizemli yapmaya çalıştılar.Gülüyorum
![]()
In addition, in Windows and DOS, some words might also be reserved and can not be used as filenames.[3] For example, DOS Device file:
CON, PRN, AUX, CLOCK$, NUL
COM0, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9
LPT0, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8, and LPT9.
Dos altından oluşturulabilir. Ancak bu sefer klasörü silerken sorun çıkarıyor.
Ama windows altında " con " isimli kalsör oluşturman mükün değil. İstersen dene ...![]()
Bu çok eski bir konu, forumda da verilmiş olabilir yıllar önce...
Hatta bu klsörlerin gizli servislerle alakası olduğundan, Türkiye'de ki bir elementin adının kısaltması olduğundan falan bile bahsedildi. Birkaç klasör adı daha vardı böyle oluşturulamayan.
Çok önemli bir konu değil, ama bunun oluşturulmasının engellenmesinin sebebi, Windows'un sistem klasörleriyle ilgiydi sanırım. BSoD'e sebep olduğunu üsttede bir arkadaş yazmış zaten.![]()
Sayfayı hack mi, ettin.Görüntülenmiyor.
![]()
Görüntülenemiyor mu:huh: Yok vallahi görüntüleniyor bende![]()
Zamanında sivaspor açıklamıştı
con Windows'ta bulunan bir klasör olduğu için açılamıyor...
Windows'ta klasöre yeni isim verememe
Bir Hintli,hiç kimsenin Windows da con isimli bir klasör oluşturamayacağını farketmiş.
![]()
Bir forumda böyle bir yazı gördüm. Ne dersiniz.Bu şehir efsanesi için ...
komut istemini açın:
md \\.\c:\con
komutunu verin. c: sürücüsünün ana dizininde con isimli klasörün oluştuğunu göreceksiniz
Hindistan'dan selamlar![]()
PaylaşıldıBen forumda daha toy iken paylaştım herkes dalga geçmişti
http://forum.shiftdelete.net/isletim-sistemleri/105434-windowsun-inanilmaz-hatasi.html
Arkadaşlar deneyin Windows'ta "con" isimli bir klasör oluşturulamıyor.Bu duruma hiç bir Microsoft mühendisi çare bulamamış
Hintli cevap verdi.![]()
Gerçekten Hindistan'a gitmek istiyorum. :w00t: Malum yazılım konusunda iyiler. Bu Hintlibana yardımcı olamaz mı? Yani; yolu yordamı nedir?
:w00t:
Toyluğuma geldi dedim yaaYa hiç olmasa renklendirdiğim kısmı silsen çok iyi olur
---------- saat 11:41 eklendi ---------- önceki mesaj saat 11:37 eklenmişti ----------
Olur tabi. Hatta kendisiyle aynı evde kalırsın ama erkeksen. Kız isen izin vermiyorum.![]()
Niye canım çocuğu hint kızlarına mahkum etme, yollayalım buradan bitane. :devil::dil::4:
Olur tabi. Hatta kendisiyle aynı evde kalırsın ama erkeksen. Kız isen izin vermiyorum.![]()