Windows'un Ana Sürücüsünü Değiştirmek

CemBayramoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Gördüğünüz gibi c , d ve e olmak üzere 3 sürücü var. Ama asılı c Windowsun yazılım yüklediğin zaman falan C/program Files a yüklüyor. Ben bunun aslını D Yapmak istiyorum ve birşey yüklerkende otomatik olarak D/Program files yazsın inşallah anlamışsınızdır. bilgisayarın ana sürücüsü d olsun Yardımlarınız ....
71fb.png

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Aslı öyle olsun diyorsanız Windows'u o bölüme yüklemelisiniz. Ya da kurulum yaparken dizini 'D' gösterirsiniz.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Yükleyeceğin program sana nereye yüklemek istediğini sorar. O zaman d sürücüsünü seçersin. Bütün programlar standart olarak eğer hiç bir şey seçmezsen c sürücüsüne yükler. Bunun otomatik olarak d olarak ayarlanması konusunda bir fikrim yok.
Ben aslında başlık için gelmiştim yahu :) Türkçe derslerinde bize hep konuya uygun başlık konusunda uyarırlardı. Biz de öğrendik şükür, şimdi de öğretiyoruz. Şimdi bu başlığın içerikle alakası nedir? (10 puan) Yukarıdaki cümlelerdeki hece düşmesine uğramış sözcükleri bulun (10 Puan) :D

SnaCk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bütün Win sürümlerinde otomatik C sürücüsü öntanılmıdır ama sen regedit'den bunu D veya herhangi bi sürücüyle değiştirebilirsin biraz Google'da araştır bununla ilgili yabancı kaynaklar çok var.