Be5tE
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 5

Kaynak : Pandora'nın Kutusu
Kullanmazsınız olur biter.. yada kendiniz bi OS yazın bizde kulanalım.. bitmiyo bu MS düşmanlığı nedense!!!PcMaSTeR dedi ki:Yedisin de Ne İse Yetmişinde de O'dur derler...
Windows Yazılmaya başlandığından beri hata veriyor ha 3.1, ha Vista![]()
tütüncü dedi ki:Vay be nereden nereye. 3.1 kullanırdım bir zamanlar. Disketle win yüklerdim.![]()
bertan dedi ki:Kullanmazsınız olur biter.. yada kendiniz bi OS yazın bizde kulanalım.. bitmiyo bu MS düşmanlığı nedense!!!PcMaSTeR dedi ki:Yedisin de Ne İse Yetmişinde de O'dur derler...
Tekrar söyliyim o zaman.. şikayetin olan başka bişey kullansın. mac var linux var. bende 3,1 ciyim.. admalrın parayı verip siteyi almasından bizne.. alan memnun satan memnunsa.. mafya deil ya bu adamlar. heryaptıklarına sölleyecek bişey bulabiliyonuz. övsenize birazda adamları windows olmasaydı platformlar (oyun, teknloji, eğitim, web vs...) bu kadar çok ve hızlı gelişemezdi desenize..respectndpeace dedi ki:tütüncü dedi ki:Vay be nereden nereye. 3.1 kullanırdım bir zamanlar. Disketle win yüklerdim.![]()
Aynen bende 3.1 ile başladım bu serüvene
bertan dedi ki:Kullanmazsınız olur biter.. yada kendiniz bi OS yazın bizde kulanalım.. bitmiyo bu MS düşmanlığı nedense!!!PcMaSTeR dedi ki:Yedisin de Ne İse Yetmişinde de O'dur derler...
Ne kullanmamızı tavsiye ediyosun?Çıkan oyunlar programlar aklına gelebilecek herşey kullanıcıların windows kullandığı varsayılarak yazılıyor.Kullanabileceğin diğer işletim sistemleri 3-5 kişi tarafından yazılıyor 10-15 kişi kullanıyor.Piyasaya hakim oldukları sürece windows kullanmak zorundayız.Buda yetmezmiş gibi bi ton siteyi satın almak için teklif verip piyasayı iyice allak bullak ediyolar ve sen hala onları koruyosun ilginç.