windowsu sıfırlamak kaç saat sürer?

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,815
Windows üzerinden format atarsanız, lisansınız kalır, ancak performansa hiçbir artısı olmaz. Direkt formatlık USB hazırlayın, daha sonra temiz kurulum yapın.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,391
Sıfırlama süresi; bilgisayarın işlemci gücüne, depolama türüne (HDD/SSD), sistemdeki yüklü program/oyun sayısına göre değişir.
Sistem dosyalarında sorun yoksa, kabaca iki saat ve civarında sürebilir.
Dosyalarımı koru/Keep my files seçeneği ile sistemi sıfırlarsanız, süre uzayabilir.

Eğer dizüstü bilgisayar kullanıyorsanız ve üreticinizin sıfırlama seçeneği üzerinden işlem yaparsanız, "fabrika ayarlarını geri yükle/restore factory settings" seçeneği her şeyi kutudan çıktığı haliyle silebilir. Bu, eğer bir OEM bilgisayar değilse, Windows'u sıfırlamak yalnızca Windows bölümünü etkiler.

3renkara35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
2 kere denedim ve bir hata oluştu dedi.Format için usb belleğe iso dosyası mı atmam lazım? format aşamasında diskleri nasıl temizleyeceğim?

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
2 kere denedim ve bir hata oluştu dedi.Format için usb belleğe iso dosyası mı atmam lazım? format aşamasında diskleri nasıl temizleyeceğim?
hayır. iso'yu flasha atmayacaksın, rufus ile yazdıracaksın. uefi mi klasik mi olduğuna dikkat et. sonrasında yeni konu aç, youtube'da 1 milyon video mevcut zaten.

yusufYAZICI155

Asistan
Reaksiyon puanı
90
Bilgisayar fabrika ayarları sıfırlamayı kastediyorsan 2-3 saat sürüyor bende ama bilgisayara göre de değişebilir benimki yavaş pc

ToLGhN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Bende temiz kurulum (Format) öneririm ayrıca lisansın biosa gömülüyse doğru işletim sistemini yüklersen otomatik lisanslanacaktır.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
kolayı varken niye hayatını zorlaştırırsın ki?