Windows'tan Linux'aaa

letztes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar windowsdan linux a geçmek istiyorum önerebilceğiniz bir dağıtım varmı ?

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Ubuntu, linux mint ama disk yapılandırma iyi öğrenmeniz Tavsiye olunur

letztes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yanlız bu arada sistemimde 4 gb ram intel pentium t4300 2.1 ghz 512 mb ekran kartı ddr2 acaba daha mı performans alırım yada performans kaybedermiyim ?

genc36

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lınux sistemleri için özelliklerin gayet iyi ama windows tan şaşma derim.

letztes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Usta windows iyide yok o virüs bulaşıyor yok bilmem ne virüs programı kuruyoruz başlıyor bilgisayar kasmaya en azından linux virüs sorunu falan pek yok

samet246

Asistan
Reaksiyon puanı
0
wubi ie windows un yanına ubuntu kur yada mint windowsdan vazgeçmeni tavsiye etmem hem dediğim yöntemi kullanırsan eger linuxu begenmez isen hemen kaldır windows u kullanmaya devam et

bsekerciler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyük bir hatayı düzeltelim, Wubi sadece Ubuntu'da var ve Windows'un yanına kurulum sağlamaz, içine kurulum sağlar.

Windows'ta ağırlıklı olarak oyun oynuyorsan, Linux senin için uygun olmayacaktır.

Linux Mint Debian Edition Mate Desktop sürümünü kullanabilirsin.

Ufkunu genişletmek istiyorsan, araştırma yapar ve öğrenebilirim diyorsan, hırslı ve sabırlıysan Linux sana göre bir işletim sistemi olacaktır :)

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sürücüyü böl 20gb felan alan olsun usb ile kur wubi ile kurmana gerek kalmaz açilişta seçersin birini