Windows'da android uygulamalarını çalıştırmak?

RaPaTar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim androidli bi cihazım yok alıcak durumumda yok ve basit android uygulaması Yazmaya çalışıyorum. Bu uygulamayı test etmem için ve windows da çalıştırmak için emülatöre veya yardımcı programa ihtiyacım var. Önerebileceğiniz bi emülatör veya program varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Emülatör yerine WMware programını kurup, onun içinede android işletim sistemi kurarsanız daha düzenli olur diye düşünüyorum.

RaPaTar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Emülatör yerine WMware programını kurup, onun içinede android işletim sistemi kurarsanız daha düzenli olur diye düşünüyorum.

Sanal makine ile kurulan sistemin içine .apk dosyası atılamıyor bildiğim kadarıyla.

RaPaTar

Asistan
Reaksiyon puanı
0

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
iyide ben android programlamayı sormuyorum ki ben android uygulamalarını nasıl windows da çalıştırırım onu soruyorum.
Yazdığını çalıştırmaya yarayan emülatör de var nasıl kurulduğunuda anlatıyor ondan dedim sorduğun soruyu gayet iyi biliyorum.

RaPaTar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yazdığını çalıştırmaya yarayan emülatör de var nasıl kurulduğunuda anlatıyor ondan dedim sorduğun soruyu gayet iyi biliyorum.
yardım etmeye çalıştığın için saol

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Herşeyi Halletimde bi tek şu uygulamalar internete bağlanamıyo mesela winat9 uygulaması neden acaba bilen var mı?
n3j1d.png

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
yardım etmeye çalıştığın için saol

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Herşeyi Halletimde bi tek şu uygulamalar internete bağlanamıyo mesela winat9 uygulaması neden acaba bilen var mı?
n3j1d.png

winat9 öldü hocam :) şuan uygulama açılmıyor. sanırım değişikliğe gidiyorlar