hburakoskay
Öğrenci
Windows10Pro Kullanıcısıyım internetim gayet güzel verimliydi taki win7 ye geçene kadar böyle giderse bu bilgisayarı kıracağım konu hakkında bilgisi olan güzel yazarlarım tavsiyelerinizi bekliyorum teşekürler.
Ben herhangi bir işletim sisteminden diğerine geçmeden önce, sanal makine açıp içine kurup iyi mi kötü mü ona bakmanızı tavsiye ederim.
kullandığın bilgisaar 10 ile geldiyse sorun o... 7 uyumlu değil nasıl kurduysan artık...Windows10Pro Kullanıcısıyım internetim gayet güzel verimliydi taki win7 ye geçene kadar böyle giderse bu bilgisayarı kıracağım konu hakkında bilgisi olan güzel yazarlarım tavsiyelerinizi bekliyorum teşekürler.
Rica ederim, modem ile ilgili telefonda modemin şirketiyle görüşebilirsiniz her zamanzaten biostan formatlıyorum sorunumu çarşamba gecesi format atmakla çözdüm zaten 7 dönme sebebim bir sorun yokken wifi açık gözükürken bile bağlanmamasıydı tıklayınca etrafımdaki modemleri gosteren sayfa açılmıyordu win7 ise sürekli kesmelerle illahllah ettirdi tekrar 10proya döndüm şuan sorun yok emek gosteripte yardimci olmaya çalışan saygıdeğer baybars dostum saolasın konu çözüldü
1809 faciasını ne kolay unuttunuz? Windows 7 desteklemiyorsa 8.1 With Update 3 (9600) kurun.10 pro x64 varken çöp 7 kurulmaz.
1809 faciasını ne kolay unuttunuz?