- Konuyu başlatan
hepsini aynı anda yüklüyormu ki? paket halinde temiz bir link verebilirmisiniz?Usta bence visual studio nun tum surumlerini yukle ,net 3.5 u kontrol et
hepsini aynı anda yüklüyormu ki? paket halinde temiz bir link verebilirmisiniz?Usta bence visual studio nun tum surumlerini yukle ,net 3.5 u kontrol et
Yok 2005 ten 2015 x86 x64 hepsini yüklehepsini aynı anda yüklüyormu ki? paket halinde temiz bir link verebilirmisiniz?
Bu sefer oyuna hiç girilmiyorYok 2005 ten 2015 x86 x64 hepsini yükle
O zaman kaldir hepsini usta kac kere format atmissin o kadar zor degildir ama yine aralarindan bitane uyumlu olan sürümle çalışıyodurBu sefer oyuna hiç girilmiyorçok iyi yardımcı oldunuz
![]()
2017 yi kaldırdım düzeldi şimdide eskisi gibi oldu yani girebiliyorum ama hata hala devam ediyor..O zaman kaldir hepsini usta kac kere format atmissin o kadar zor degildir ama yine aralarindan bitane uyumlu olan sürümle çalışıyodur
Oyun klasöründeki tüm .exe programlarini windows 7 moduna ayarlayip dene baskada bisey aklima gelmiyor2017 yi kaldırdım düzeldi şimdide eskisi gibi oldu yani girebiliyorum ama hata hala devam ediyor..
yarım saat kadar oynayınca sonradan o resimdeki hata alıyorum yine..
Kessinlikle hile kurulmamış ve asla indirilmemiştir.yazılı olanlar, 2011 yılında aynı olayı yaşanmış olanlardan alıntıdır.
1-Sorunuza tem cevap olacak mi bilmiyorum ama Microsoft programları açıkken oyuna girmeye çalışıyorsanız, oyun açılmaz, ben de aynı hatayı alıyorum. Program kapalıyken o hatayı almanızın sebebinini yabancı sitelerde araştırdım, benzer sorunla karşılaşanların yazdıkları çözümler şöyle:
1. WolfTeam'i silin.
2. Firewall ve antivivüs'ü kapatın.
3. C++ ları bilgisayarınızdan kaldırın.
4. Oyunu tekrar yükleyin.
Bir takım sitelerde de bu sorunun hile dosyaları indirildiği için çıktığını vurguluyor, umarım siz de hileye başvurduğunuz için sorun yaşamıyorsunuzdur.
Hiçbir şey olmazsa, oyunu yeniden yüklemekten üşenmeyin.
ondada aynı sorun var windows 7 dışındaki bütün işletim sistemleri sorunludur.Microsoft Windows 8.1 deniyebilirsin
tamam işte aynı bu benim pc sadece i7 değil i5 işlemci pubg falan sorunsuz oynatıyorda wolfteam da sorun oluyor o c++ hataları alıyorum ve oyun hatasız kapanıyor sorun donanımsal değil sanırım?o dell g315'e 7-8-9 kuramazsın 8.nesil intel var 10 pro x64 en güncel versiyon çözümün o oyun soru oluyorsa o oyun bozuktur 10K fiyatı o dell g315'in...
Dell Gaming G315 Intel Core i7 8750H 8GB 1TB + 128GB SSD Fiyatı
oyun bozuk c++ hataları yazılımsal donanımdan değil oyun ps4 xbox için yaptılarsa pc adaptasyonunda sorun var ...tamam işte aynı bu benim pc sadece i7 değil i5 işlemci pubg falan sorunsuz oynatıyorda wolfteam da sorun oluyor o c++ hataları alıyorum ve oyun hatasız kapanıyor sorun donanımsal değil sanırım?
hayır hocam bu yıllardır oynadığım online bir pc oyunu.oyun bozuk c++ hataları yazılımsal donanımdan değil oyun ps4 xbox için yaptılarsa pc adaptasyonunda sorun var ...
win 7 de hiçbir problem yok olmadıda win 8 ve 10 sonrası hatalar çıkmaya başladı win 7 sevdam bu yüzdenhayır hocam bu yıllardır oynadığım online bir pc oyunu.
peki hocam bana şöyle win 7 kurabileceğim temiz ikinci el veya sıfır bir notebook önerirmisiniz ? onu satın alayım ben.demek ki miladı dolmuş...
Hocam bana siteminizi baştan aşağı anlatırmısınız lütfen gerekirse sizinle aynı pc yi kullanırım?Windows 10'da sikintisiz WolfTeam oynuyorum. Sizde baska bir sorun vardir.
İyi de sistemle alakası yokki bunun. Windowsa kurduğunuz bir şey bunu tetikliyor bence.Hocam bana siteminizi baştan aşağı anlatırmısınız lütfen gerekirse sizinle aynı pc yi kullanırım?
sisteminizi dökün bana ne var ne yok sizde?
iyi tamamda siz de nasıl atma olmuyor o zaman?İyi de sistemle alakası yokki bunun. Windowsa kurduğunuz bir şey bunu tetikliyor bence.
Mesela Windows korsan mı?iyi tamamda siz de nasıl atma olmuyor o zaman?
yani siz nasıl bir kurulum yapmış olabilirsinizki ? veya ben kurulumda nerde yanlış yapmış olabilirim ki?
evet ama şöyle bir sorun var ben ne kadar pc yi baştan formatlasamda ilk başta yaptığım crack hala geçerli lisansı oto yapıyor nasıl iptal edebilirim?Mesela Windows korsan mı?
Kurulumda başvurduğunuz illegal crack işlemi muhtemelen Microsoft hesabınızı tanıtıyorsanız ortaya çıkıyordur. Yani önceden hesap ile bağlıyken dış parti bir yazılımdan destek almışsınızdır, bu da diğer kurulumlarda hesap tanıtıldığı zaman geçerli oluyordur.evet ama şöyle bir sorun var ben ne kadar pc yi baştan formatlasamda ilk başta yaptığım crack hala geçerli lisansı oto yapıyor nasıl iptal edebilirim?
Biosu bile sıfırladım genede ilk kurulumda yaptığım crack nasıl geçerli olabiliyor?
ayrıyetten bende windowsu orjinal bir pc de var ondada aynı hatasız atma var..
Aynen öyle bunuda okumuştum daha önce işte bu yüzden windows 7 sorunsuz kurabileceğim bir notebook önerin bana lütfen.www.joygame.com daki windows 10 sorunu için verilen cevap;
Windows, 8 sürümünü çıkardığı zaman yapımcı firma bu işletim sistemi için bir uyumluluk yaması getirmedi. Doğal olarakta win 8 ve üstü sistemlerde Wolfteam oyunu sırasında çok fazla hata görülüyor. Hatanın kaynağı işletim sisteminizden dolayı kaynaklanıyor. Oyuncuların çoğu hangi işletim sisteminde oynayabilir diye sorucak olursanız Windows 7- 64Bit Wolfteam'i sorunsuz bir şekilde çalıştıracaktır.Destek ekibimizde ki arkadaşlara yönlendirirsem muhtemelen aynı cevabı vericeklerdir.Sistem özellikleriniz oyun için gayet iyi. Tahmin ediyorum ki Driverlerınızda da bir problem yoktur. Anti-virüs de engellenmediği için sorun işletim sisteminizde. En kısa süre içerisinde değiştirin. Sorun düzelir. Hep aynı hatalar geliyor. Birbirlerinin aynısı hiç değişmezFormat.
peki bu iyimi oluyor kötümü yani nasıl düzeltebiliriz ne manaya geliyor bu yazdıklarınız ne yapmalıyım şuan?Kurulumda başvurduğunuz illegal crack işlemi muhtemelen Microsoft hesabınızı tanıtıyorsanız ortaya çıkıyordur. Yani önceden hesap ile bağlıyken dış parti bir yazılımdan destek almışsınızdır, bu da diğer kurulumlarda hesap tanıtıldığı zaman geçerli oluyordur.
İyi veya kötü bir yanı yok. Mesajı görünce bilgi olarak geçtim.peki bu iyimi oluyor kötümü yani nasıl düzeltebiliriz ne manaya geliyor bu yazdıklarınız ne yapmalıyım şuan?