Hayır ama 30 günden mi bahsediyorsun yoksa RC'nin 1 Mart'a kadarki süreden mi?
30 gün ise uzatılabilir?Ama tavsiye etmem gül gibi crackler varken
AllahımPardon da niye insanları yasa dışı paylaşımlara yönlendiriyorsun?
Uzatılabilir:windows7 deneme sürümü kullanım süresi uzatılabilir mi
[URL]http://pdfdergi.com/2515/windows-7-deneme-sresini-uzatmak-aktivasyon-sresi-nasil-uzatilir/[/URL]
Allahımo zaman gitsin Windows 7 keyi alsın üstelik daha çıkmadan senin inadına arkadaşına göndercem cracki
Clone MiroğluTabiki uzatılabilir windows 7 toolkit'i indir programda rearm windows diye yazar ona tıkla süre uzar...
Sadece Windows'u değil bütün Microsoft uygulamalarına karşı bir sempatim vardır.Ama daha küçüğüm yani kendi bütçem yok o nedenle ben ne yaparsın milleti ona yönlendiriyorum.Ve ahlaki olarak ne problemi varmış.Sonuçta Windows u 1 milyar kişi kullanıyor.Utlimate fiyatıda 499 lira acaba Windows 7 özellikle Windows 7 Microsoft'a bu kadar pahalıya mal oldu mu acaba?Kendi harcadığın 2 katı bile değil 4 katını bizden alıyorlar
Yaşım 17 daha çocuğumYaşını öğrenebilir miyim?
Bu arada sana ne oluyor şu an hatırladığım kadarıyla Windows 7 kullanıyorsun peki 30 günde bir format mı atıyorsun PC'ye veya süreye uzatıyorsun bende rahat olmuyorum crackle ama ne yapmak lazımİllegal şeyleri nedense pek sevmem....
İllegal şeyleri nedense pek sevmem....
Jeaquares sana gelsin ...Murat BOZ dan ; sans yok , cepde para yok , ev araba yok . yok allah yok)))
Yasa dışı kullanım o kadar yayılmış ki, insanlar yasa dışı olduğunun farkında bile değiller. Doğrusunun bu olduğunu zannediyorlar.
Daha okuma yazma öğrenirken, windows'a kırek yaptıkları için olsa gerek, şimdiki nesil bunu bu şekilde uyguluyor ve bu şekilde yaygınlaştırıyor.
Yaşım 17 daha çocuğum![]()
ama wındows'u cracklemeyı seversın degıl mı :biggrin::lol: