Windows7 kullanım süresi uzatılabilir mi?

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Hayır ama 30 günden mi bahsediyorsun yoksa RC'nin 1 Mart'a kadarki süreden mi?
30 gün ise uzatılabilir?Ama tavsiye etmem gül gibi crackler varken

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Hayır ama 30 günden mi bahsediyorsun yoksa RC'nin 1 Mart'a kadarki süreden mi?
30 gün ise uzatılabilir?Ama tavsiye etmem gül gibi crackler varken

Pardon da niye insanları yasa dışı paylaşımlara yönlendiriyorsun?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Allahım :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D o zaman gitsin Windows 7 keyi alsın üstelik daha çıkmadan senin inadına arkadaşına göndercem cracki

Ben daha çıkmadan Windows 7 orijinal anahtarını satın alsın demedim. Sana basit ve haklı bir soru sordum. Forumda görüyorum ki Windows partizanlığı yapıyorsun. Madem öyle, insanları neden yasal olmayan paylaşıma yönlendiriyorsun? Çok seviyorsan, koruyup kollaman gerekmez mi?

Ama seninle bu konuda tartışmayacağım sanırım. Ahlâki açıdan eşit değiliz.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Sadece Windows'u değil bütün Microsoft uygulamalarına karşı bir sempatim vardır.Ama daha küçüğüm yani kendi bütçem yok o nedenle ben ne yaparsın milleti ona yönlendiriyorum.Ve ahlaki olarak ne problemi varmış.Sonuçta Windows u 1 milyar kişi kullanıyor.Utlimate fiyatıda 499 lira acaba Windows 7 özellikle Windows 7 Microsoft'a bu kadar pahalıya mal oldu mu acaba?Kendi harcadığın 2 katı bile değil 4 katını bizden alıyorlar

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Tabiki uzatılabilir windows 7 toolkit'i indir programda rearm windows diye yazar ona tıkla süre uzar...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Sadece Windows'u değil bütün Microsoft uygulamalarına karşı bir sempatim vardır.Ama daha küçüğüm yani kendi bütçem yok o nedenle ben ne yaparsın milleti ona yönlendiriyorum.Ve ahlaki olarak ne problemi varmış.Sonuçta Windows u 1 milyar kişi kullanıyor.Utlimate fiyatıda 499 lira acaba Windows 7 özellikle Windows 7 Microsoft'a bu kadar pahalıya mal oldu mu acaba?Kendi harcadığın 2 katı bile değil 4 katını bizden alıyorlar

Yaşını öğrenebilir miyim?

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
İllegal şeyleri nedense pek sevmem....

rebelist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben 2ay dan beri kullanıyorm yasa dısı olarak bi sorun yok :) polen4747 halen cracklayamadıysan yardımcı olabilirm cok basit 30 sn de windows un orjinal ...

Jeaquares sana gelsin ...Murat BOZ dan ; sans yok , cepde para yok , ev araba yok . yok allah yok :))))

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Yasa dışı kullanım o kadar yayılmış ki, insanlar yasa dışı olduğunun farkında bile değiller. Doğrusunun bu olduğunu zannediyorlar.

Daha okuma yazma öğrenirken, windows'a kırek yaptıkları için olsa gerek, şimdiki nesil bunu bu şekilde uyguluyor ve bu şekilde yaygınlaştırıyor.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
he he he 17 orta yaş gurubu. biraz uğraşırsan uzatabilirsin. yaşla bilginin alakası yok

"akıl yaşta değil,baştadır." sözünü unutmayalım.

google amcaya sor o hemen hemen herşeyi biliyor ve söylüyor.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Jeaquares sana gelsin ...Murat BOZ dan ; sans yok , cepde para yok , ev araba yok . yok allah yok :))))

Benden de sana şu gelsin o zaman. Bizzat sözlerini ben yazdım. Seninkine benziyor biraz.

Şans yok, cepte para yok, ev araba yok, Allah da yok, sende yok ama bende var. Bende ne var? Bende ahlâk var. La la la... :)

Yasa dışı kullanım o kadar yayılmış ki, insanlar yasa dışı olduğunun farkında bile değiller. Doğrusunun bu olduğunu zannediyorlar.

Daha okuma yazma öğrenirken, windows'a kırek yaptıkları için olsa gerek, şimdiki nesil bunu bu şekilde uyguluyor ve bu şekilde yaygınlaştırıyor.

Hayır aslında bu bir marifet insanların gözünde. Herkes kendini bir b*k zannediyor Windows'u "crack"leyince. :)

Yaşım 17 daha çocuğum:D

Ben de 17 yaşındayım ama babama söyleyeceğim, yarın hemen yaşımı değiştirsin. Çünkü yaşını öğrenince kendimden utandım. Keşke daha erken veya geç gelseydim bu dünyaya.

Size güzel bir beddua etmek lazım. Hatta sizleri şikayet etmek lazım.

İnşallah başınıza büyük büyük belalar gelir de akıllanırsınız. :) Belki biyolojik yaşın 17 olabilir ama ahlâk yaşının daha ergenlik dönemine erişmediği kanısındayım.