windows7 yeni kullanıcısıyım ve Canım sıkıldı Bu sorunlardan Lütfen yardım edinn ...
Bilgisayarımın ÖZELLİKLERİ:windows7 Intel Core i5 işlemci 2.66 GHZ
1.sorunum: Harici hardiskime Xp Kurulu bir bilgisayardan Oyun dosy
aları attım laptopumda gorunmuyor Gizli klasorlerı actım ne yaptıysam bulamadım virüs falan yok Sistem dosyalarını ACIP baktım geneyok Lütfen yardım edin ...
2.Xp deki gibi Masaüstü Simgesini Göster yok bunda tarafta ama görev cubugunda Sol sarkmaya tarafa alıp sürekli Orda kalmasını İstiyorum ...
3.Görev çubugundaki sımgeleri tek seferde acabiliyorum örnegin firifox sürekli kullanamıyom sarkma tıklayıp yeni Pencere ac seklinde kullanabiliyorum bunuda tekseferde sürekli kullanmak istiyorum XP deki gibi ... Yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar ....
---------- Post added at 21:00 ---------- Previous post was at 20:38 ----------
yardım edecek kimse yok mu?
---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 22:00 ----------
Bilgisayarımın ÖZELLİKLERİ:windows7 Intel Core i5 işlemci 2.66 GHZ
1.sorunum: Harici hardiskime Xp Kurulu bir bilgisayardan Oyun dosy
aları attım laptopumda gorunmuyor Gizli klasorlerı actım ne yaptıysam bulamadım virüs falan yok Sistem dosyalarını ACIP baktım geneyok Lütfen yardım edin ...
2.Xp deki gibi Masaüstü Simgesini Göster yok bunda tarafta ama görev cubugunda Sol sarkmaya tarafa alıp sürekli Orda kalmasını İstiyorum ...
3.Görev çubugundaki sımgeleri tek seferde acabiliyorum örnegin firifox sürekli kullanamıyom sarkma tıklayıp yeni Pencere ac seklinde kullanabiliyorum bunuda tekseferde sürekli kullanmak istiyorum XP deki gibi ... Yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar ....
---------- Post added at 21:00 ---------- Previous post was at 20:38 ----------
---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 22:00 ----------