Windows7 64 bit vs Windows 7 32bit Oyunları

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Bir açıklasana bana, oyun için neden Ultimate daha iyi? Ek dil paketleri mi faydalı olacak oyunlara :D

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Sürekli oyun oynadığım için bunların hepsini kullandım Pc nin kasması, Özelliklerin en üst seviyede oynanması, donmaların yaşanmaması, .. gibi özellikler bende bir tek Ultimate de sorun çıkarmadı.

forumibo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:D tüh yakalayamadk :) bulurum ben Torrent :) rektör ne gerek var yaa :) netten bulur bitiririm ben işi :D bişi soram bari şimdi pro yüklesem sonra ultimate indiripm kurarken yükselt desem olurmu bileniniz varmı acep :D

--- Mesaj Güncellendi ---

Valla bende bu güne kadar xp de pro 7 de ultimate kullandım güzeldi sıkıntı çıkmadı hem imkan varken ultimate kullanank en lüksü o değil mi :)

forumibo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler Şuan itibariyle 64 bit windows 7 pro ya sahibim :) oyunları yarın yüklicem :) yarın iş var ama güzel galiba bu 64 bit ilk defa 4 gb ram görüom pcmde :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
64 bitte evet bazı programlar çalışmayabilir ama zaten onların 64 biti vardır. Ama %99 uygulama 32 bit olsada 64 bit içerisinde çalışabilir bunu bil :)

forumibo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
re13el yükledim dün gece ama bi kaç sorunla karşılaştım microsoft essentials da doğrulamadan geçemedi ama windows lisanslı görünüor :)

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
64 bit kullanmanızı tavsiye ediyorum. Zira ileride 64 bite olan destek şimdikine göre daha fazla olacaktır.

forumibo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dedim kaçak kuçak hallederiz derken microsoftun antivirüsü yakalattı bende Lisans aldım bugün :) korktum :p artık dönüşü olmayan bi yoldayık yaşasın 64 bit :D:D

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
64 bit sorun çıkarıyor diyenlere sadece gülüyorum. 64 bit artık bir standart haline geldide. şimdi 128 bit çıkarmı diye bekliyoruz. uygulamalar 64 bit destekli ise 64 bit 32 bit destekli ise 32 bit olarak 64 bitlik sürüm üzerinde sorunsuzca çalışıyor. vista dan bu tarafa 64 bit kullanıyorum ve çok memnunum. 32bite dönmek attan inip eşeğe binmek gibi geliyor bana.

forumibo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
xyz1234 128 bit nedir yaa:) hadi 32 de ram desteklemiorda 64 destekliyor 128 bit ne yapcak :) uuhhvvv düşünemiyorum :D

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Oyunları kur ve yaslan koltuguna oyunun tadını cıkar 64 bit de :D

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Yıllardır Xp kullanırdım çokta memnundum.Vista'yı hiç kullanmadan direk Ultimate kurdum pc'ye. Çokta memnunum.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
64 bit sistemde isteyip de çalıştıramadığım bir uygulama olmadı.

bende 2 yıldır 64 bit kullanıyorum henüz desteklenmeyen bir uygulama ile karşılaşmadım.

64 bit kullansan da 64 bit desteği olmayan yazılımlar yine 32 bit çalışır zaten. hard diskte de 2 tane program files klasörü olur. biri 64 bit programlar için, diğeri 32 bit.

64 bit sorun çıkarıyor diyenlere sadece gülüyorum. 64 bit artık bir standart haline geldide. şimdi 128 bit çıkarmı diye bekliyoruz. uygulamalar 64 bit destekli ise 64 bit 32 bit destekli ise 32 bit olarak 64 bitlik sürüm üzerinde sorunsuzca çalışıyor. vista dan bu tarafa 64 bit kullanıyorum ve çok memnunum. 32bite dönmek attan inip eşeğe binmek gibi geliyor bana.

Classroom.Spy.Professional.Edition.v3.7.2 bu program 64 bit win 7 ye yükleniyor ama çalışmıyor naber.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
istisnalar kaideyi bozmaz. muhtemelen kurulum dosyasında bir sorun vardır. buraya bu mesajı yazacağına yazılımın internet sitesine girip çözüm ararsan daha iyi olur.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
istisnalar kaideyi bozmaz. muhtemelen kurulum dosyasında bir sorun vardır. buraya bu mesajı yazacağına yazılımın internet sitesine girip çözüm ararsan daha iyi olur.

32 bit kurarak çözüme ulaştım sağol

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Classroom.Spy.Professional.Edition.v3.7.2 bu program 64 bit win 7 ye yükleniyor ama çalışmıyor naber.

o yazılımın 3.8.4 'ü çıkmış birde onla deneseydin. crackliysede sorun çıkabilir. bunun yanında bu tarz yazılımlar doğrudan sürücülerle çalışmaya kalktığı için 64 bit uyumluluğu gerekebilir ancak bu yazılımcının düşünmesi gereken bir ayrıntı.

zaten öğrencilerin ekranını dikizleme yazılımı ile işletim sistemine kalite testi yapmak pek mantıklı gelmiyor bana. daha gündelik hayatta kullanılan yazılımlarla test edilmeli

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Bu ön yargı herkeste var. Bilgisayardan ileri düzey anladığını sananlar bile hala 64 bitte yok driver desteği yok, program desteği yok, uyumluluk sorunu varmış bilmem ne.

1 senedir 64 bit kullanıyorum, şuan çalıştıramadığım hiç birşey yok. program olsun sürücü olsun herşey mükemmel.

2 sürücü çalıştıramadım. birincisi 2006 yılında çıkan Air Ties WUS300 ve Casperin Twin Turbo direksiyonu. Oda 2004 te mi ne çıkmış .) 64 bit olmaması doğal :laugh:

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
o yazılımın 3.8.4 'ü çıkmış birde onla deneseydin. crackliysede sorun çıkabilir. bunun yanında bu tarz yazılımlar doğrudan sürücülerle çalışmaya kalktığı için 64 bit uyumluluğu gerekebilir ancak bu yazılımcının düşünmesi gereken bir ayrıntı.

zaten öğrencilerin ekranını dikizleme yazılımı ile işletim sistemine kalite testi yapmak pek mantıklı gelmiyor bana. daha gündelik hayatta kullanılan yazılımlarla test edilmeli

Yok ben sadece 32 bitte çalışan her program 64 bittede çalışır dediğiniz için bir örnek vermek istedim ayrıca o program öğrenci dikizleme programı değil birçok özelliği var mesala karşı bilgisayarı sanki kendi bilgisayarını kullanıyormuş gibi kullanabiliyorsun elbette kötü niyetlede kullaılabilir ama ben öğretmen değilim ayrıca :) aynı internet gibi bişey iyiye kullanırsan iyi faydalı olur kötüye kullanırsan kötüye hizmet eder

forumibo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler ben onu bilmem ama Ram i ilk defa 4gb gördüm :) yılbaşından sonrada 8 olur o ee fifada çalışıor daha ne olsun :) Yorumlarınız ve 64 bite sevketmenizden dolayı çok teşekkürler bakalım hafta sonu bide laptop alabilirsek :) pek iyi olacak:D