y_ates
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 65
Bir açıklasana bana, oyun için neden Ultimate daha iyi? Ek dil paketleri mi faydalı olacak oyunlara 

Bir açıklasana bana, oyun için neden Ultimate daha iyi? Ek dil paketleri mi faydalı olacak oyunlara![]()
64 bit sistemde isteyip de çalıştıramadığım bir uygulama olmadı.
bende 2 yıldır 64 bit kullanıyorum henüz desteklenmeyen bir uygulama ile karşılaşmadım.
64 bit kullansan da 64 bit desteği olmayan yazılımlar yine 32 bit çalışır zaten. hard diskte de 2 tane program files klasörü olur. biri 64 bit programlar için, diğeri 32 bit.
64 bit sorun çıkarıyor diyenlere sadece gülüyorum. 64 bit artık bir standart haline geldide. şimdi 128 bit çıkarmı diye bekliyoruz. uygulamalar 64 bit destekli ise 64 bit 32 bit destekli ise 32 bit olarak 64 bitlik sürüm üzerinde sorunsuzca çalışıyor. vista dan bu tarafa 64 bit kullanıyorum ve çok memnunum. 32bite dönmek attan inip eşeğe binmek gibi geliyor bana.
istisnalar kaideyi bozmaz. muhtemelen kurulum dosyasında bir sorun vardır. buraya bu mesajı yazacağına yazılımın internet sitesine girip çözüm ararsan daha iyi olur.
Classroom.Spy.Professional.Edition.v3.7.2 bu program 64 bit win 7 ye yükleniyor ama çalışmıyor naber.
Classroom.Spy.Professional.Edition.v3.7.2 bu program 64 bit win 7 ye yükleniyor ama çalışmıyor naber.
o yazılımın 3.8.4 'ü çıkmış birde onla deneseydin. crackliysede sorun çıkabilir. bunun yanında bu tarz yazılımlar doğrudan sürücülerle çalışmaya kalktığı için 64 bit uyumluluğu gerekebilir ancak bu yazılımcının düşünmesi gereken bir ayrıntı.
zaten öğrencilerin ekranını dikizleme yazılımı ile işletim sistemine kalite testi yapmak pek mantıklı gelmiyor bana. daha gündelik hayatta kullanılan yazılımlarla test edilmeli