Windows xp sp3 format

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
öncelikle merhaba

arkadaslar suan pc imde xp sp2 yüklü bugün cd ciden xp sp3 aldm adam bana cd key istemez dedi neyse taktım cd den önyükleme yapmıyor bios a girdim 1st ye cdrom u koyup kaydettim yine sorun aynı yardımcı olursanız sevinirim

iyi forumlar

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
yok mu bir cevap verecek arkadaslar acele isim

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
boot ayarlarında sıkıntı yoksa adam bootable cd vermemiş demek ki sana, yenisini iste bu boot edilmiyor de, gözünün önünde boot etmesini iste

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
boot ayarlarında sıkıntı yoksa adam bootable cd vermemiş demek ki sana, yenisini iste bu boot edilmiyor de, gözünün önünde boot etmesini iste

kardes boot a giriyorum orda 1. seçenege tıklıyorum 1st 2nd 3nd yazıyor 1 de cd-rom 2de sata vs yazıyor ama olmuyor işte birde bilgisayarım a girip cd den direk kuramaz mıyım

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
sadece service pack 3 (sp3) te vermiş olabilir :) cd içeriğine baktın mı?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kurabilirsin ama yanına mı kuruyordu üstüne kurmana izin veriyor muydu hatırlayamadım. Boş bi CD'n varsa bootable olarak tekrar yazdırabilirsin.

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarın açılıyorsa kurabilirsin tabi. Bilgisarımdan cd sürücüye gel ordan setup dosyasını çalıştır. Yönergeleri takip et kur.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
tamam arkadaşlar çok teşekkür ederim şimdi deniyorum :D inş 1 saat sonra görüşürüz :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yavv cd den yükseltme yapmaya çalışacağına bu zor bişey değil Windows update girip ordan yükseltme yapsan daha mantıklı ve daha güzel olur..

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yavv cd den yükseltme yapmaya çalışacağına bu zor bişey değil Windows update girip ordan yükseltme yapsan daha mantıklı ve daha güzel olur..
Adamın canı belliki format atmak istemiş sp3 de bahanesi olmuş. Yoksa sadece sp3 güncellemesi yapabilir.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
O zaman internetten temiz bi XP sp3 bulup indirip kurmak lazım cd ile uğraşmaya gene gerek yok..

Yanlışmıyamm??..:D

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
O zaman internetten temiz bi XP sp3 bulup indirip kurmak lazım cd ile uğraşmaya gene gerek yok..

Yanlışmıyamm??..:D

güzel kardesim xp sp3 bahane format atmak istiyorum zaten almıskende sp3 alayım dedim ve formatı simdi atamadım format atarken mavi ekran geldi o cd den önyükleme yaparkenki ve eski windows göründü esc ye bastım yeni windows u kurmak için c birimini silemiyorum eski windows u kurdugum ve format olmuyor yardımcı olabilecek var mı

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Windows içinden kurduğun için silinemiyor galiba.

Boş CD var mı? Tekrar yazdır dosyaları bootable olarak. --> Alttaki notta nasıl bootable yapacağın yazıyor.

Ya da USB'den kurmayı dene. --> WinSetup-1-0-beta7 Programıyla yapabilirsin.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Windows içinden kurduğun için silinemiyor galiba.

Boş CD var mı? Tekrar yazdır dosyaları bootable olarak. --> Alttaki notta nasıl bootable yapacağın yazıyor.

Ya da USB'den kurmayı dene. --> WinSetup-1-0-beta7 Programıyla yapabilirsin.

kardeş bişey anlamadım en iyisi adama cd yi geri veriyim yenisini ver diyim birde açilirken artık iki seçenek geliyor biri windows xp professional biri de windows xp yi kur windows xp yi kuruncu direk format ekranı geliyor format cd si içinde olmadıgı halde