Windows Xp Sorunu

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Selam dostlar,
Bugün windows xp cdmi evdeki bilgisayarıma takıp bir güzel formata başladım.kur dosyaları kopyaladı falan tam böyle baştan başlatıp yükleme ekranı geliyor ya orada benden xp cdnizi takın 'asms' dosyası gerekli diyor.Zaten cd takılı o dediği klasör de cd de var.Yolu da zaten doğru gösteriyor ama tamama tıklıyorum bi hareket yok aynı şeyi gösterip duruyor deli olacam nerde sıkıntı var , daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu dostlar ?

Yardımlarınıza ihtiyacım var , iyi forumlar herkese..

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
belkide dvd okumuyor dur tak bi daha format at derim bndede driver cab. yüklerken bozuk hata verdi
bi daha denedim oldu bu sefer..

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
belkide dvd okumuyor dur tak bi daha format at derim bndede driver cab. yüklerken bozuk hata verdi
bi daha denedim oldu bu sefer..

Valla sorun sanki cd den değilde başka bir problem varmış gibi.Acaba diyorum cd deki o dosyaları D: ye atsam ordan mı göstersem..

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Valla sorun sanki cd den değilde başka bir problem varmış gibi.Acaba diyorum cd deki o dosyaları D: ye atsam ordan mı göstersem..

öyle de olmaz bende denemiştim olmuyor malesef... cd üstünden format atıyoz flashtan atmış olsaydın olurdu.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
o zaman dua edeyim de bu sefer olsun bari :D

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
En azından doğru yol seçili ise CD'yi tekrar okuması gerekirdi. Ama hareket yoksa başka problem mi var acaba?

Xp nin bu yönünü çok seviyorum. Sürekli bir hata bir atraksiyon bir heyecan kurulumda dahi. Bu Win7 de yok yahu :D

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ram 2 tane mi? Eğer öyleyse birini çıkarıp dener misin?

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
En azından doğru yol seçili ise CD'yi tekrar okuması gerekirdi. Ama hareket yoksa başka problem mi var acaba?

Xp nin bu yönünü çok seviyorum. Sürekli bir hata bir atraksiyon bir heyecan kurulumda dahi. Bu Win7 de yok yahu :D

Win7 o yüzden seviyom işte :D:D

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Ram 2 tane mi? Eğer öyleyse birini çıkarıp dener misin?

yok ram 1 tane , bu arada başka bir iso dosyasını dvd ye çekip tekrar başladım formata bu sefer oldu dostlar sağolun yardımlarınız için. :)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
CD ye yazdırdığınız xp nin ıso dosyası bozuk sizde kalkıp xp ye çamur atıyorsunuz... Bu alemde xp gibi bi işletim sistemi yok... Microsoft 2015 te desteğini çekecekmiş çokta umrunda milletin....

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
HDD'den format diyeceğim ama bilgisayarında kurulu bir windows işletim sistemi yok :P

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
CD ye yazdırdığınız xp nin ıso dosyası bozuk sizde kalkıp xp ye çamur atıyorsunuz... Bu alemde xp gibi bi işletim sistemi yok... Microsoft 2015 te desteğini çekecekmiş çokta umrunda milletin....

daha önceden kullandığım bir cd idi.Herhalde sonradan canı sıkılıp kendini bozmuş olsa gerek...