Windows Xp Sifresini Unutum.

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam sayin degerli arkadaslar benim bir sorum olacakdi bir tane leptop bir arkadsin okuldan verilmis bir tane leptop vermisler simdi leptop kendisinin olmus ama cokdan beri kullanmamis sifresinide unutmus bunu nasil kirabilirim acaba erd commender ilen denedim olmadi güvenli mode girdim oradanda yapamadim sifre istiyor durmadan ne yapabilirim acaba icindeki dateilari istiyor partionda görmüyor yani C görmüyor bozuk degil yani ama ben yapamadim bu sekilde resimdeki gibi geliyor

unbenanntak.jpg

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
windowskey.iso kalıp dosyasını internetten bul boş bir cd'ye yaz. Bilgisayarı cd'den başlat windows xp kurulum ekranının ardından gelen siyah ekranda hangi sistemin şifrenizi sıfırlamak istediğini soran bir yazı gelecek. Eğer tek işletim sistemi varsa "1" yapıp enterleyin:

Daha sonra sistemin şifrelerini sıfırlamak istedip istemediğimizi soran bir Y/N sorusu gelecektir. Y tuşuna basın

Daha sonra karşınıza hangi kullanıcının şifresini sıfırlamak istiyorsanız onun rakamını yazın.

Cevabınızı verdikten sonra seçilen kullanıcın şifresini 12345 olarak değiştirmek isteyip istemediğimizi soran bir Y/N sorusu gelecektir. Y tuşuna basın. Bu işlemi yaptıktan sonra seçtiğiniz kullanıcının şifresi 12345 olarak değişmiş olacak. Cd'yi çıkartıp bilgisayarı yeniden başlatınız yeni şifre aktif olacaktır.