Windows XP şifre kırma

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Geçen gün Windows XP bilgisayarıma işletim sisteminden şifre koymuştum. Bugün şifreyi unuttum ve acil bir şekilde girmem lazım. Arkadaşlar lütfen yardım edin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ophcrack adında bir program var. ama hemen indirip kırabileceğini söyleyemem. Hiç kullan(a)madım. Cd'den veya sistemden çalışanları var ve XP, Vista,Win 7 için ayrı sürümleri var. Bu program Uzmanlar tarafından kullanılır. Bi deneyebilirsin.

Bir başka yöntem, güvenli kip'te giriş yap ve kullanıcı adı olarak administrator kullan ve oradan yeni bir kullanıcı ata ve eski kullanıcının dosyalarını, yeni kullanıcının klasörüne aktar ve eski kullanıcıyı sil. (Belki administrator şifre kaldırma yetkisinede sahiptir ? bilemiyorum)

Bu yöntemi bir kere kullandınmı, adminisrator'un kullanıcı klasörleri oluşur ve ileride başkalarının normal açılışta tam yetkili olarak bilgisayarına erişebilmelerinin yolu açılır. Bu riski göze almalısın.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
güvenli modu aç. administratör hesabına gir koyduğun şifreyi kaldır..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ben anlamadım söle olmazmı tuslardan feln ben suan guest hesptan gizriyom nasıl yazapacagımmm :huh:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar toshıba marka burdakı tüm yoları denedm ama pc acamadım sıfreyı kıramıyom :( yardm edın