Windows XP Professionel Fare Sorunu (Sinir Edici) ve Güncelleme ile ilgili

spawnjayjay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar konunun yerimi bilmiyorum ama konularda bulamadım bende konu dışına yazayım dedim.
öncelikle bir derdim var ve sinir bozucu derdim ise şöyle;

Windows Xp professional sp3 kurdum bilgisayara ve bircok şeyi hallettim fakat bu katılımsız xp dedikleri ne oluyor güncelleme yapamıyormuyum yani hiç key falan girmedim orjinal değilmi şimdi pc :)

2cisi ve sinir edici bir şikayetim var benim bu yüklediğim windows xpde orneğin bir sayfada yazı yazarken fare beni uyuz etti bende fareyi gittim başlatın oraya doğru ittim yada film izlerken başlatın oraya yada saatın oraya farketmıyor alta indirdiğiniz zaman otomatikman orayı tutuyor yani ben suanda forumda yazı yazarken bir not defteri açık olsa yanımda not defterinin herhangi bir köşesine fareyi itelediğimde tıklamadan etmeden fare otomatikman ordaki not defterine geçiş yapıyor ve not defterine yazıyor foruma yazacagıma onceden boyle bir sorun yokdu ne yapabilirim bir yardımcı olursanız sevinirim.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Kurduğun XP yüzünden olabilir. Temiz, gerçek, hakiki bir Window XP CD bulup format at.

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Katılımsız modifiye edilmiş sistemlerden uzak dur

spawnjayjay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet katılımsız kurulmuş sanırım ben nerden bulabılırım bılmıyorum :S

spawnjayjay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dediğin gibi bir cd buldum orjinal crackde yaptım ama windows uptade etmiyor güncellemiyor neden acaba ? yüzde 0 da kalıyor windows uptadeyide actıgımda kutucuk surekı doluyor ama hıc ılerleme yok doluyor duruyor

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Crack yapmasaydın keşke isteseydin orjinal key verirdim :)

suley

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu an arkadaşın sözettiği fare sorunu bende de var. Aygıt yöneticisinden sürücüleri kaldırıp, bilgisayarı yeniden başlatıp kurduğum halde sorun devam ediyor.