Windows XP Kurulum Sırasında Donuyor

intel1111

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar merhaba

3 haftadır Windows XP kurmak için uğraşıyorum.

Sonuç hep aynı; kurulum için gerekli işlemleri yapıyorum, dosyaları kopyalıyor, sonra otomatik olarak baştan başlatıyor, o ünlü Windows yükleme ekranı açılıyor ama hemen ardından donuyor.

Birkaç yerden daha download edip tekrar denedim sonuç hiç değişmiyor.

ilk başta USB bellek kurulum denedim, sonra sırf bunun için DVD sürücü satın aldım sonuç gene aynı.....

Özellikle belirteyim, aynı harddiske Windows Vista 7- 8.1- 10 kurdum ve sorunsuzca kullandım (Windows XP kurmak için hepsini şu anda kaldırdım).

Anakartım bizzat XP uyumlu (Gigabyte ga-41 combo).

Sorun nedir arkadaşlar lütfen yardım edin.

nx305kobellx305c

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
KARDEŞİM BIRAK XP Yİ AL Bİ WİN 7 RAHAT ET Bİ<ZİM GİBİ SÜRÜNME BİDE Bİ SORUM OLACAKTI
Ben win xp kullanıcısıyım bana ilk başta regsvr.exe hatası veriyordu ve oyun oynatmıyordu . Win 8.1 İSO kurayım dedim ancak şimdi 2.9 luk dosyayı 2.6 yükledi ve sürekli autorun.exe hatası veriyor . LÜTFEN ÇÖZÜM Win 7 linki varsa atarmısınız . (WİN 8.1 İ DİREK SETUPTAN KURACAĞIM )

VERDİĞİ HATALAR : C0000139 PARAMETERS FİLAN BİDE SETUP CANNOT CONTİNUE .

intel1111

Asistan
Reaksiyon puanı
4
KARDEŞİM BIRAK XP Yİ AL Bİ WİN 7 RAHAT ET Bİ<ZİM GİBİ SÜRÜNME BİDE Bİ SORUM OLACAKTI
Ben win xp kullanıcısıyım bana ilk başta regsvr.exe hatası veriyordu ve oyun oynatmıyordu . Win 8.1 İSO kurayım dedim ancak şimdi 2.9 luk dosyayı 2.6 yükledi ve sürekli autorun.exe hatası veriyor . LÜTFEN ÇÖZÜM Win 7 linki varsa atarmısınız . (WİN 8.1 İ DİREK SETUPTAN KURACAĞIM )

VERDİĞİ HATALAR : C0000139 PARAMETERS FİLAN BİDE SETUP CANNOT CONTİNUE .
Kullandığın Windows XP var, onu internete yükleyip linkini özelden verir misin?