Windows XP kapatma sorunu

aliguney91

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bende uzun zamandan sonra bi xp keyfi yaşamak istedim bi süre için:lol: ama resimde görmüş olduğunuz gibi bir sorun var normal kapatma ekranı gelmiyor bu garip şe çıkıyor ve başlatı tıklayınca kullanıcı isminin yanında bi resim olması lazım o da yok olmuş. açarken saçma sapan şeler çıkıyor parola soruyor ama parola yok pc de tamam diyince zaten açılıyor parolayada gerek kalmıyor gerçi.:cursing::hammer: mutlak yardım bekliyorum pc kapatamıyorum şu saçma şelerden dolayı birşey olacak diye.

direk link: http://img197.imageshack.us/img197/5669/adsznwy.png

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşım denetim masasına gir kullanıcı hesalarına tıkla ASP NET yazar orada üstüne tıkla,hesabı silde,sildikten sonra dosyaları tut veya sil seçenekleri çıkar,dosyalarıda sil de olay tamamdır.Bu bir sorun değil aslında ekran kartı driverini yükledikten sonra olabiliyor bazen.

aliguney91

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşım denetim masasına gir kullanıcı hesalarına tıkla ASP NET yazar orada üstüne tıkla,hesabı silde,sildikten sonra dosyaları tut veya sil seçenekleri çıkar,dosyalarıda sil de olay tamamdır.Bu bir sorun değil aslında ekran kartı driverini yükledikten sonra olabiliyor bazen.

yani sorun olmaya bilir ama:-s bilgisayarı geç açıyor haliyle önüne engeller geliyor ama ben senin dediklerini yapmaya çalıştım böyle bişe göremedim ben:-s sadece bi tane hesap var pc de.:helpsmilie:

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Bilgisayarda Virus olduğu aşikar. Yedekler alınıp sağlam bir Virus programı ile taratma yapılmalı.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Senin 2 gün önce format atman bişeyi değiştirmez 1 saat öncede format atsan bile sonuçta virüslü bir dosyan var sanırım oda olabilir.daha dikkatli olmalısn.

aliguney91

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Senin 2 gün önce format atman bişeyi değiştirmez 1 saat öncede format atsan bile sonuçta virüslü bir dosyan var sanırım oda olabilir.daha dikkatli olmalısn.

valla ilk format atışım değil bu ama tam olarak çözemedim güncelleştirmeleri yüklüyorum şu anda düzelmese kurarım vistayı ay sonunda malum kotalı . iadere ederiz 15 gün

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kardeş benim kuzene de oldu o yani kötü bir yanı yok kuzen hatta daha çok seviyor bu şeyi ama istiyorsan captaingreenin dediğini yap belki düzelir olmassa ve de bilgisayar hakkında fazla bilgin varsa kayıt defterinden bu engelleri kaldırabilirsin.

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu sorun xp cd'sindende kaynaklanabiliyor heleki katılımsız kurulum ise(yani serial girmeden ayar yapmadan)cd'den kaynaklanma olasılığı %99 başka bir cd ile dene sorun büyük ihtimalle çözülür

zootechnist

Doçent
Reaksiyon puanı
22
bu sorun eğer virüsten kaynaklanmıyorsa,ağ ayarlarıyla oynanmış demektir.ağ bağlantılarından özellikler kısmından netware'yi kaldırıp.daha sonra kullanıcı hesaplarından kullanıcıların hesap açma şeklini değiştir bölümünde karşılama ekranı kullan dersen sorun çözülür.

aliguney91

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bu sorun eğer virüsten kaynaklanmıyorsa,ağ ayarlarıyla oynanmış demektir.ağ bağlantılarından özellikler kısmından netware'yi kaldırıp.daha sonra kullanıcı hesaplarından kullanıcıların hesap açma şeklini değiştir bölümünde karşılama ekranı kullan dersen sorun çözülür.

saol kardeş sorunla ilgili şunu da belirtmek isterim böyle bi ekran ile karşılaşıyorsanız ağ bağlantılarınıdan özellikleri tıklayıp Netware işaretli olan kutucuyu kaldırırsanız sorun hal olur.:lol: