Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aygıt yöneticisinde üstünde ünlem olan simgeler olması gerek. Bir tanesinin üstüne tıklayın ve ayrıntılar sekmesine girin. Orada özelliklerin altındaki yere tıklayın donanım kimlikleri yazacak onu kopyalayın bir yere. Daha sonra diğer ünlem işaretliler için de yapın bunu. Sonra kopyaladığınız yazıları teker teker şu sitedeki arama yerine yapıştırın: devid.info
Bulduğu sonuçlardan sisteminize uygun olanları indirip yükleyin illa ki biri tutar.
Konu başlığı içeriğe uygun olarak düzenlenmiştir.
Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması şarttır. "Yardım", "İmdat", "Acil" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir. Forum Kuralları
Driver in bulunduğu klasör de setup.exe yoktu başka bişiler vardı bende aygıt yöneticisi nden internet sürücüsüne sağ tıklayıp güncelleştir dedim.Ve iki şecenek cikti otomatik güncellrme ve manuel güncelleme ben manuel i seçtim ve bana kurulum dosyasının nerde olduğunu sordu ve bende setup.exe olmayan klasör ü sectim yükledi