Windows XP için Windows 7 Görünüm Paketi

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Eğer Windows XP kullanıyorsanız ve Windows 7′yi kurmadan arayüzünün tadına bakmak istiyorsanız Seven Remix XP paketini yükleyebilirsiniz. Seven Remix, Windows XP için geliştirilmiş arayüz (GUI) uygulaması. Seven Remix’i yükledikten sonra İkonlarınız, Resimlerini ve Animasyonlarınız Windows 7 görünümünde olacaktır.

Gerekli uygulama dosyasını aşağıdaki bağlantıyı kullanarak elde edebilirsiniz.

İşte download linki;

Download Seven Remix XP

16712yu.jpg

29zbtxc.jpg

dipnot;

Windows XP (Home, Pro, RTM, SP1, SP2, SP3, Corporate)
Windows 2003 (Standard, Enterprise, Datacenter, Web, RTM, SP1)
Windows Media Center Edition (2003, 2004, 2005)
Windows XP Tablet PC Edition
Tüm Dilleri Destekliyor
64-Bit Sürümlerde Çalışmıyor

alıntıdır

corbeau1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim. Başka bir versiyonu kurdum. ama bazı eksik dosyalar yüzünden düzgün çalışmadı. Üstelik sistemden kaldırmama rağmen kalkmadı. Sonra temalardan windoz klasik seçtim oldu. Bunu da indirip kuracağım. Bakalım nesıl olacak?

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Benimde anlamadığım XP veya vistaya Bu paketleri yükleyince ne oluyor yani Windows 7 oldu diye mutlumu olunuyor PCnin sahibi.Böyle şeylere niye rabet ederler hiç anlamam bu paketler virüs yatağıdır siz istediğiniz kadar taratın bu paketler sistemlerinizle oynuyor açıklar yaratıyor siz farkında bile olmadan bence çok yanlış arkadaşlar. Bu sistem XP ise XP'dir Vista ise Vista'dır yani.

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Teşekkürler by efsane ama ben windows 7'yi kurdum:)orjinalini kullanıyorum :)

yasaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Bu tür paket yamalar işletim sisteminizi yavaşlatır.Dediğim gibi her şeyin sadesi güzeldir.Hiç bu tür eklentiler kurmayın.Sisteminize yazık.Kaldırmak istediğiniz zamanda sistemden tam olarak kaldırılamazlar.

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Royal Blue ve Royal noir black temalarını kullanıorum.Sizde kullanın böyle paketlere hiç gerek yok.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
kendi dosyalarının orijinalin yerine kopyaladıkları için sistemden tam kalkmaması normal

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
hiç gerek yok

yasaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
14
kendi dosyalarının orijinalin yerine kopyaladıkları için sistemden tam kalkmaması normal
Orjinallerinin yerine kopyalanmaz.Sadece sistem iki dosyayıda birlikte klasörde tutar.Fakat sistem kullanımında yüklediğiniz yama paketi olduğundan bilgisayar yönetimi o dosyaların tümünün değilde bir bölümünün uninstal esnasında sistemden kaldırılmasına izin verir.

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
teşekkürler winde win7 kullanıyorum ama xp kullananlarında farklı tema tarzı olanaklarını artırıyor güzel bir görünüm sağlıyor, bukadar eleştiriye gerek yok!

Reaksiyon puanı
2,148
programsız bütün iconlarımı kendim değiştirdiğim için hiçbir sorun yok :) bide üstüne tiger teması mis gibi oldu.
Ne bağırıyonuz çocuğa?