Windows xp den windows 7 ye yükseltme ??

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaslar windows xp sp 3 kullanıyorum ama artık windows 7 ye gecis yapmak istiyorum elimde windows 7 32 bit tr cd im war ancak nasıl yükliceğimi bilmiyorum suan sistemim xp kullanıyorum çökmedi çalısıyo nasıl 7 ye geçerim dosyalar bilgilerim kaybolmadan ??? :helpsmilie::helpsmilie:

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
cd den kurulumu başlat. kurulum sırasında yükselt seçeneğini seçmen lazım. ama win7 yerine win8 yükle bence

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
windows 8 cdim yok elimde 7 war aslında 8 i pek beğenmedim çok karısık geldi bana buarada yükselt seneçeği seçersem yereldisk C D E bütün dosyalarım aynı duruyomu olcak

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaslar yardımcı olcak yokmu ??

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
windows 8 cdim yok elimde 7 war aslında 8 i pek beğenmedim çok karısık geldi bana buarada yükselt seneçeği seçersem yereldisk C D E bütün dosyalarım aynı duruyomu olcak

yükseltme yaparsan eski işletim sisteminin olduğu dizine kurulum yapılır. eski sistem dosyaları windows.old klasörü içerisine taşınır :) birşey silinmez yani

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yükseltme yaparsan eski işletim sisteminin olduğu dizine kurulum yapılır. eski sistem dosyaları windows.old klasörü içerisine taşınır :) birşey silinmez yani
aslına temiz bi şekilde kurmak daha mantıklı :D windows 8 de fena değil kararsızım

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
aslına temiz bi şekilde kurmak daha mantıklı :D windows 8 de fena değil kararsızım

SDN Forum olarak insanları en güncel ve lisanslı işletim sistemi kullanmaya teşvik ediyoruz :D

performans açısından şuana kadar yapılan en iyi sistem windows 8.1 :)

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
SDN Forum olarak insanları en güncel ve lisanslı işletim sistemi kullanmaya teşvik ediyoruz :D

performans açısından şuana kadar yapılan en iyi sistem windows 8.1 :)
ewet windows 8 daha hızlı we akıcı ama benm sistemim 2.60 Ghz - 2 gb ram 1 gb ekran kartı 32 bit windows 8.1 olur mu ? :D

equivalent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eğer doğrudan DVD'yi yerleştirip Bilgisayarım'ı açarak DVD içerisindeki setup.exe dosyasına tıklayıp kurulum yaparsanız, yükseltir fakat eski dosya, program ve ayarlarınızı windows.old adı altında açacağı yeni klasöre kaydeder. Bu konuda önerim, önemli verilerinizi harici harddisk, flashdisk, dvd vb. ortamlara yedekleyip format atarak kurulum yapmanızdır.