Kulaklık önerisi

smeddd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba kulaklık almayı düşünüyorum bütçem 5000 tl samsung buds 2 pro yada anker soundspace one almayı düşünüyorum hangisi daha mantıklı? Ses kakitesi ve anc ye önem veriyorum.

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Emektar
Reaksiyon puanı
669
Anker daha mantıklı samsung şarj tutmuyor kulaklıkta

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Emektar
Reaksiyon puanı
669
JBL kaliteli ancak anker ses konusunda baya iyi tavsiyem bir mağazaya git test et mağazadan alma ama çok pahalı. İnternetten al

smeddd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
JBL kaliteli ancak anker ses konusunda baya iyi tavsiyem bir mağazaya git test et mağazadan alma ama çok pahalı. İnternetten al
Peki samsungun ses kalitesimi ankerin ses kalitesimi daha iyi ? Bunu mağzadan test etmeden nasıl anlayabikirim? Yada bir fikriniz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250604_191035_Chrome.jpg
    Screenshot_20250604_191035_Chrome.jpg
    47.4 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Bende galaxy buds 2 pro ve jbl tune flex var. Buds ı hiç kullanmıyorum desem yeridir. Jbl in sesi çok iyi. Üstelik üçüncü partı ekolayzır uygulamaları ile sesi artırarak dinlediğim halde rahatsız edici bir bozulma da olmuyor. Buds 2 pro ise sevmiyor o tarz şeyleri. Ses belirgin derecede bozuluyor. Ve jbl in sahnesi bi tık daha geniş. Yalnız jbl uygulamasını indirip bir kez eşlemeniz lazım yoksa tam randıman alamıyorsunuz. Buds 2 pro nun daha iyi olduğu kısım anc. Jbl'in ki pek iyi değil. Ama ses kalitesi ve yüksekliği bunu tolere ediyor.

smeddd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kulak üstü kullandınızmı?
Bende galaxy buds 2 pro ve jbl tune flex var. Buds ı hiç kullanmıyorum desem yeridir. Jbl in sesi çok iyi. Üstelik üçüncü partı ekolayzır uygulamaları ile sesi artırarak dinlediğim halde rahatsız edici bir bozulma da olmuyor. Buds 2 pro ise sevmiyor o tarz şeyleri. Ses belirgin derecede bozuluyor. Ve jbl in sahnesi bi tık daha geniş. Yalnız jbl uygulamasını indirip bir kez eşlemeniz lazım yoksa tam randıman alamıyorsunuz.