Windows Xp de Şöyle Bi Sorun

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
windows yerel saklanan profili yuklenemiyor hasar gormus profil veya yetersi guvenlik hakları buna sebep olabilir bu sorun devam ederse ag yöneticinizle baglantıya gecin ayrıntı sayfa ici islem gerceklestirme hatası bu hatayı veriyor ve girmiyor birlikte ac diyor

Bi arkadaşımın pc sinde böyle bi sorun var f8 le güvenli modda aç denetim masasından kullanıcı oluştur ardından yeniden başlat yap öyle girmeyi dene dedim yaptım dedi bu sefer C ye girerken birlikte aç geliyo dedi
Yardımcı olabilirsiniz

LaX

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Eğer sorun düzelmediyse vermiş olduğum kodları not defterine yazarak Farklı Kaydet yaptıktan sonra uzantısını .bat olarak kaydedip açarsan tüm açılmayan sürücüleri düzeltir. Bende de aynı sorun olmuştu ancak bu yolla düzeltebildim. Biçimlendirincede düzeliyor ama burda işletim sistemi kurulu olan hdd söz konusu olunca :D

Kod:
@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=183119"]echo[/URL][/B] ontaskkill /im explorer.exe /f
taskkill /im wscript.exe
start reg add HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\EXplorer\Advanced /v ShowSuperHidden /t REG_DWORD /d 1 /f
start reg import kill.reg
del c:\autorun.* /f /q /as
del %SYSTEMROOT%\system32\autorun.* /f /q /as
del d:\autorun.* /f /q /as
del e:\autorun.* /f /q /as
del f:\autorun.* /f /q /as
del g:\autorun.* /f /q /as
del h:\autorun.* /f /q /as
del i:\autorun.* /f /q /as
del j:\autorun.* /f /q /as
del k:\autorun.* /f /q /as
del l:\autorun.* /f /q /as