Windows XP CD'min Şifresini Bulamıyorum Acil Yardm!!

lasofaten

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar başlıktakiyle sorunum aynı XP cd'min şifresini kaybettim bulamıyorum nasıl bulabilirim cd orjinaldir kutudan bak falan diyede saçma yorumlar yapmayın :biggrin: (bilgisayarda kağıdıda yoktu onada bak demeyin :D )

hatırlatayımda şu anki yüklü olan işletim sistemimin şifresini sormuyorum şifresini bilmediğim cd'nin şifresini nasıl bulabileceğimi soruyorum yardımlarınızı bekliyorum

şmdiden teşekkürler

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
internetten araştır başka şifre ... dene şansını...

---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:55 ----------

@lasofaten yada şöle bişi yap aldıgın yere götür söle yardımcı olurlar şifre konusunda..

lasofaten

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten konuyu açmadan önce çok araştırdım (yeni şifre bulmak için değil zaten bulunmazda o cd'nin kendine ait bir şifresi var) bişe bulamadım, cd yide arkadaşım vermişti tşkkrler

lasofaten

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkdaşlar çok önemli bişe sölemeyi unuttum bide şey var internette I386 dosyasına gir unattend metinini aç en altta yazar diyorlar o çözüm boş arkadaşlar o çözümüde sunmayın başka bir şey biliyorsanız bekliyorum :) saygılar

---------- Post added at 18:12 ---------- Previous post was at 18:10 ----------

:) belki vardır die bekliim bakalım olur inş.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
eğer format atmadıysan bu gibi sorunlar için nette programlar var :) google amcaya yazman yeterli
pis.png
lakin ben bu tür programlara güvenmiyorum diyorsan Microsoft müşteri hizmetlerini arayacaksın :)

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
CD'den key bulmak: Google'dan buldum bir dene
http://techie-buzz.com/tips-and-tricks/****-windows-xp-product-key-from-installation-disc.html
  1. CD 'de i386 klasörüne bak
  2. UNATTEND.txt dosyasında son satırı bul
  3. Windows XP Product key orada

lasofaten

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
desperado araştırdım bu konuları. açanlar var nette bu konunun aynısını. konuyu açmışlar fakat konuya çözüm üretmeye çalışmışlar fakat bişe bulamamışlar unattend txt yi açan altta yazar diorlar ondan sonra işe yaramıyacak şeyler vs... öle program falan da sölemediler bana kalırsa bunun için programlar vardır fakat nette araştırdım bulamadım hep kurulu olan sistem için progrmlar var eğerki elimde olan cd'nin şifresini bulma progrmndan bahsediyorsan sölersen sevnrm tşkkrler

---------- Post added at 14:04 ---------- Previous post was at 14:01 ----------

sdmh bn o çözümü dndm arkadaşım olmadı ayrıca elimde 2 xp cd si var biri orjinal diğeri sahte sahteyede baktım orjinalede (oorjinalin keyi kayıp) ikisinnde unattend de yazan product keyi aynı ve bana çoğu cd de öle gibi gelio yani çoğunda yada hpsinde orda yazan şey aynıdır yada değildir her neyse biliemem ama olmadı işte nese

---------- Post added at 14:05 ---------- Previous post was at 14:04 ----------

arkdaşlar bidaha sölüorum kurulu sistemin şifresini değil cd'nin şifresini soruyorum arkdaşlar

Hangman35

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Etkinleştirme için cd keyi istiyor isen, alternatif olarak telefonla etkinleştirme seçeneğini seçebilirsin. Ayrıca bu konu için direk microsoft türkiye yi ararsan daha faydalı olacaktır.

darkman1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her windows yazılım cd/dvd sinin ayrı keyi yok. Git internetten korsan xp/vista/7 indir , orjinal key yaz, orjinal oluyor.

lasofaten

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
XP yi kurarken hani başta şifre istiyor ya arkadaşlar onu söylüyorum işte o şifre yok yani kurmak için istenen şifre ....
(bu hepsinde kesin farklıdır)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
İyide senin sahibi olduğun lisansı kendin bilmediğin halde insanlar nasıl bilsinlerkii...

Reaksiyon puanı
2,148
Yanlış anlama da xp'nin orjinalleştirmesi bu kadar basitken sendeki bu illaki lisans keyi bulacağım olayını anlamadım, kur xpyi serial nette bol zaten kimse de yakalamıyor bak keyfine. İşin vicdani boyutundaysan zaten bi yasal key sahibisin vicdanın rahat olsun.

lasofaten

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten bnde bunu bulmanın yolunu sordum be alala boş boş yorum yapma arakadşm... .s

---------- Post added at 15:55 ---------- Previous post was at 15:51 ----------

kadıköy bnm cd orjinal sadece hani kurarken istenen şifre var onu soruyorum sen kur xpyi yaz seriali demişsin işte o başta istenen şifreyi yazmadan kurmuyor...

arkadaşlar heralde anlatamdım..

---------- Post added at 15:56 ---------- Previous post was at 15:55 ----------

derdim orjinalleştirme değil..

Reaksiyon puanı
2,148
kadıköy bnm cd orjinal sadece hani kurarken istenen şifre var onu soruyorum sen kur xpyi yaz seriali demişsin işte o başta istenen şifreyi yazmadan kurmuyo...

internettten bulduklarınla kurulmuyor mu? Ben bi cd ile 50 değişik makinaya 50 değişik seriali girmişimdir, cdye ait özel tek serial diye birşey duymadım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet arkdaslar lütfen bana lazım key güncelleştirmelerde kullanmıcam sadece xp cd yapıyorum entgere sistemi key istiyor