Windows XP Administrator Şifresini Unuttum

RockFire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımda 2 kullanıcı var. Biri administrator diğeride program yükleme yetkisi sistem dosyalarını değiştirme gibi şeyler kısıtlı olan kullanıcı. Ben Administrator şifresini unuttum ve ne yapsam bir türlü bulamadım. Herkes program yükle, format at gibi şeyler diyor ama olmuyor. Ne yapabilirim arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? (Mümkünse resimli anlatım)

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
erd commander cd temin et cd ile aç ipc yi unlock diye bir seçenek olacak başlatta ordan direk newpassword girebiliyorsun

RockFire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
android3 linke bak BAKALIM :) bide benim yazıma bak ben windows 8 mi kullanıyorum?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

erd commander cd yi internetten indirebileceğim bir link var mıydı?=

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
android3 linke bak BAKALIM :) bide benim yazıma bak ben windows 8 mi kullanıyorum?

erd commander cd yi internetten indirebileceğim bir link var mıydı?=

:)
bu uygulama sadece windows 8 için değil bütün windows sürümleri için kullanılabiliyor ;)

XTİMURX

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayarını yeniden başlat. Yükleme ekranında (siyah ekranın olduğu yerlerde) F8 tuşuna basıp "Güvenli Mod" olarak çalıştır.
Oradan denetim masasından kullanıcı hesaplarına girerek şifre değişim işlemini gerçekleştirebilirsin.
En azından ben yıllar önce böyle yapmıştım. (Yaklaşık bi 5 - 6 yıl önce)

serhat1763

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yıl 2013 artık xp kullanmayın bence
gelelim çözüme masaüstü bilgisayar kulanıyorsan anakartın üstünde bir pil olacak bilgisayarı kapat pili çıkar bilgisayarı aç şifre kalkmış olacak sonra bilgisayarı kapat pili tekrar tak yeni şifre gir

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ne alaka yaww serhattt bios sifresi sormuyo adam asdfsgdfgsdf

bu arada android3 paylaştığı program winxp de çalısıyordur belki erd commander e gelince 2002 yılında elime geçti kereta hala duruyor cd si bende bi torrent üyeliğin varsa bulursun muhtemelen

buldumda seed yok

f44aff7a351b30f4bc199bae33862dc6943c4735.jpg

bi an duygulandım locksmith miş aklıma direk ultima online geldi D:D

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
başlat çalıştır cmd
net user administrator 12345
yaz. enter
admin şifres i12345 oldu :)

karavali

Asistan
Reaksiyon puanı
1
başlat çalıştır cmd
net user administrator 12345
yaz. enter
admin şifres i12345 oldu :)

küçük bi not: güvenlik duvarına takılanlar için duvarı kapatın öle deneyin.
ayrıca bunun için cdden bot şeklinde başlayan programlar var onları bulup deneyebilirseniz anında şifreyi gösteriyor size.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi böyle bakkallarda satılan yuvarlak pil varya gri mrtal bişe onu cıkartom bilgisayarı acıom hala şifre var yani senin dedigin ilk adım bile olmuyor
şifre istio sürekli bütün yolları denedim administrator yolunuda denedim olmuyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hiren Boot indir Active pasword changer var ordan resetleyebilirsin

H

hfdsga

SDN Okuru
Bilgisayarımda 2 kullanıcı var. Biri administrator diğeride program yükleme yetkisi sistem dosyalarını değiştirme gibi şeyler kısıtlı olan kullanıcı. Ben Administrator şifresini unuttum ve ne yapsam bir türlü bulamadım. Herkes program yükle, format at gibi şeyler diyor ama olmuyor. Ne yapabilirim arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? (Mümkünse resimli anlatım)